Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, faţă în faţă cu meciul carierei. Căpitanul CFR-ului ştie ce trebuie să facă România pentru a elimina Islanda

Mario Camora, faţă în faţă cu meciul carierei. Căpitanul CFR-ului ştie ce trebuie să facă România pentru a elimina Islanda
Comentarii

Mario Camora, căpitanul campioanei CFR Cluj, are şanse reale să debuteze pentru naţionala României chiar în mult aşteptatul meci cu Islanda, din semifinalele barajului de calificare la EURO 2020.

Fundaşul stânga, la origine portughez, a declarat într-un interviu acordat FRF TV că duelul cu Islanda este cel mai important meci din cariera sa.

”(n.r.- Este meciul cu Islanda cel mai important din cariera ta?) Da, fără niciun dubiu. În primul rând pentru că este prima dată când am fost chemat la lot şi dacă voi juca sau nu, o să fie tot timpul în capul meu acest meci. E foarte important, cel mai important pentru mine şi sper să ne calificăm mai departe că ăsta e obiectivul nostru.”, a mărturisit Mario Camora.

Camora consideră că ”tricolorii”, în primul rând, trebuie să asculte indicaţiile selecţionerului Mirel Rădoi pentru a putea trece de Islanda.

”În primul rând trebuie să facem ce ne spune antrenorul, că el cu siguranţă că a văzut mai multe meciuri, a studiat mai mult Islanda decât am făcut noi, aşa că trebuie să fim pregătiţi mental, fizic şi să fim disciplinaţi pe teren.”, a adăugat Mario Camora.

Afla mai multe despre: mario camoraromaniaislandaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare