Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora, într-un interviu pentru o publicaţie din Portugalia: ”Universitatea Cluj are mai multă istorie decât CFR Cluj!”

Mario Camora, într-un interviu pentru o publicaţie din Portugalia: ”Universitatea Cluj are mai multă istorie decât CFR Cluj!”

Superliga

Comentarii

Mario Camora mărturiseşte într-un interviu pentru Mais Futebol că rivala Universitatea Cluj ”are mai multă istorie” decât CFR Cluj. Căpitanul lui CFR Cluj susţine că echipa sa a început să crească abia în ultimii ani.

Într-un interviu pentru Mais Futebol, Mario Camora dă dovadă de mult fair-play şi îi laudă pe rivalii de la Universitatea Cluj. Căpitanul lui CFR susţine că ”şepcile roşii” au o istorie mult mai lungă, în timp ce echipa sa a început să crească în ultimii ani:

”Au trecut doar 15 sau 16 ani de când clubul nostru a început să crească. Universitatea Cluj, cealaltă echipă din oraş, are mai multă istorie. N-au mai câştigat campionate, dar ei au fost mult timp în prima divizie. Stadionul nostru nu este plin de obicei, cu excepţia derby-urilor şi meciurilor decisive. Dar cei puţini care vin să ne vadă sunt buni”, a declarat Mario Camora pentru Mais Futebol.

CFR Cluj a fost înfiinţată în 1907, însă abia din 2007 a început să ridice pretenţii. Din acel an, CFR Cluj a reuşit să câştige patru titluri, patru Cupe ale României şi trei Supercupe ale României.

Universitatea Cluj a fost înfiinţată în 1919, are o singură Cupă câştigată (1965), dar de-a lungul istoriei a fost unul dintre cele mai importante cluburi din Transilvania şi din campionatul României.

Afla mai multe despre: mario camorauniversitatea clujcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare