Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Camora vrea să scrie istorie în România! La ce performanţă visează cu CFR Cluj: "Dacă ne uităm la Barcelona, ei vor şi mai mult"

Mario Camora vrea să scrie istorie în România! La ce performanţă visează cu CFR Cluj: "Dacă ne uităm la Barcelona, ei vor şi mai mult"

Superliga

Comentarii

Mario Camora (33 de ani) visează să cucerească un nou titlu cu CFR Cluj şi să joace, din nou, în Champions League.

CFR Cluj este lider în acest sezon de Liga 1 şi speră că va câştiga pentru a treia oară la rând titlul în Liga 1: "Ar însemna să continuăm să facem istorie pentru acest club. Nu am câştigat niciodată doi ani la rând, acum sperăm să îl câştigăm pe al treilea. Trebuie să continuăm să vrem mai mult, să nu ne oprim, să nu credem că am câştigat deja două titluri şi să ne lăsăm. Dacă ne uităm la Barcelona, ei câştigă şi vor tot timpul mai mult. E important să fim uniţi şi să luăm al treilea titlu. E important pentru noi, jucătorii, pentru club. Dar mai mult pentru noi, să jucăm din nou cupe europene şi să scriem în continuare istorie. 

Normal că îmi doresc (n.r. - să joace în Liga Campionilor). Anul ăsta am fost aproape, dar e adevărat că am prins o echipă Praga foarte bună. Sperăm să luăm campionatul, în primul rând, să jucăm după aia să ne calificăm în Champions League. Nu e uşor, că sunt multe preliminarii, nu e uşor pentru nicio echipă să ajungă în Champions League. Avem nevoie în primul rând, cum am spus, să luăm titlul. Şi după aia să ne pregătim bine echipa, să ajungem în Champions League. Asta îmi doresc", a declarat Camora pentru Telekom Sport. 

Căpitanul lui CFR Cluj este unul dintre cei mai apreciaţi şi longevivi străini din Liga 1. Camora a ajuns în România în urmă cu aproape nouă ani, timp în care a cucerit trei titluri de campion, o Cupă a României şi o Supercupă, toate cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujcfr cluj titlu 

viewscnt
Articole similare