Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Felgueiras vrea să revină în România: ”Am fost foarte fericit acolo, m-am simţit respectat”. EXCLUSIV

Mario Felgueiras vrea să revină în România: ”Am fost foarte fericit acolo, m-am simţit respectat”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mario Felgueiras spune că vrea să revină în România, dar ca turist. În vârstă de 33 de ani, fostul portar al lui CFR Cluj s-a lăsat de fotbal din cauza unei accidentări şi acum s-a apucat de facultate.

Mario Felgueiras a fost unul dintre cei mai valoroşi străini care au trecut prin fotbalul românesc. Primul contract cu fotbalul de la noi l-a avut în vara lui 2011, când FC Braşov l-a împrumutat de la Sporting Braga. În sezonul următor a fost transferat de CFR Cluj, unde a stat până în 2015, când a semnat cu Konyaspor. În Gruia a avut evoluţii excelente şi chiar se punea problema unui transfer în Occident.
Între timp, Felgueiras a renunţat la fotbal, dar spune că ar vrea să rămână în România, deoarece a rămas impresionat de ţara noastră. Portarul portughez vrea să viziteze mai multe oraşe mari de la noi, dar şi să-şi întâlnească prietenii pe care şi i-a făcut aici:
 
”Vreau să mă întorc şi să vizitez Braşovul, şi Cluj, şi Bucureşti, am fost foarte fericit. Sunt 100% că dacă nu mergeam în România, nu eram atât de fericit în cariera mea. M-am simţit chiar respectat şi chiar nu uit persoanele care m-au ajutat în viaţa mea. Din momentul acela, când m-am oferit să plec de la Cluj, atunci m-am gândit că e cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Am fost căpitanul echipei şi ştii foarte bine că au fost probleme mari în vestiar”, a declarat Mario Felgueiras pentru Telekom Sport. 

Felgueiras a renunţat la fotbal, s-a apucat de facultate, dar vrea să-şi facă timp să revină în România

Portarul portughez a renunţat la fotbal la doar 32 de ani, o vârstă la care mulţi goalkeeperi se află la apogeul carierei. Însă Felguieras a avut mai multe probleme medicale grave, care i-au tăiat din plăcerea de a jucat fotbal. În prezent, locuieşte la Braga împreună cu familia, s-a apucat de facultate, dar şi-a deschis şi o afacere. Cu toate că se plânge de timp, Felgueiras spune că şi-ar dori să revină în vizită în România: 
”(Ce facultate faci?) Tehnologie. Cu vârsta asta, sunt încă tânăr, dar când aveam 18 ani era mai uşor. Şi acum sunt cu colegi care stau cu mine, dar au 18-19 ani şi e mai complicat. Eu nu am timp să stau acolo cu ei. De exemplu, avem ceva de făcut la o disciplină pe care o avem şi avem un document care trebuie făcut în grup. Şi atunci îmi scriu că mâine mergem la cafea acolo. Dar eu nu am timp să stau la cafea să fac documente şi stau acolo 3-4 ore acolo. Nu am timp şi e foarte greu pentru mine de gestionat. Vreau pe urmă să termin şi cu master. Deci în 6-7 ani”, a mai spus Felgueiras pentru Telekom Sport. 
 
 
Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: mario felgueiras 

viewscnt
Articole similare