Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Gomez a promovat cu VfB Stuttgart în Bundesliga şi şi-a anunţat retragerea din fotbal. A marcat la ultimul meci din carieră

Mario Gomez a promovat cu VfB Stuttgart în Bundesliga şi şi-a anunţat retragerea din fotbal. A marcat la ultimul meci din carieră

Bundesliga

Comentarii

Mario Gomez (34 de ani) şi-a anunţat retragerea din fotbal după ultima etapă din 2.Bundesliga, la finalul căreia VfB Stuttgart a promovat în prima ligă din Germania.

"Eram sigur la începutul sezonului că vom promova. Deci am decis că acesta a fost ultimul meu an la Stuttgart, în Germania şi probabil în fotbal", a declarat Mario Gomez la finalul înfrângerii cu Darmstadt, meci în care a marcat singurul gol al echipei sale. 

Cu toate că a pierdut în ultima etapă, Stuttgart a revenit în Bundesliga, terminând pe locul secund sezonul din Zweite. Pe primul loc a terminat Arminia Bielefeld, în timp ce Hendheim va juca la baraj împotriva celor de la Werder Bremen. 

Mario Gomez, cel mai bun marcator din Bundesliga în sezonul 2010-2011, a câştigat trei titluri în Germania, unul cu Stuttgart şi două cu Bayern Munchen. A fost fotbalistul anului 2007 în Germania, iar în 2013 a câştigat UEFA Champions League cu Bayern. 

În afară Bayern şi Stuttgart, cel poreclit "SuperMario" a mai jucat la Fiorentina, Beşiktaş şi Wolfsburg. A jucat 598 de meciuri şi a marcat 318 goluri în cariera sa. 

Afla mai multe despre: mario gomez 

viewscnt
Articole similare