Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Gotze pică în picioare. Pleacă gratis de la Borussia Dortmund şi semnează cu o echipă de top din Europa!

Mario Gotze pică în picioare. Pleacă gratis de la Borussia Dortmund şi semnează cu o echipă de top din Europa!

Borussia Dortmund

Comentarii

Mario Gotze (28 de ani) va pleca de la Borussia Dortmund când periaoada de transferuri se va redeschide, iar Bild scrie că Atletico Madrid îl vrea pe starul care a adus Cupa Mondială Germaniei în 2014.

Urmează o vară fără mutări de răsunet din punct de vedere al sumelor de transfer, iar Atletico Madrid caută să-şi acopere "găurile" din echipă. Formaţia antrenată de Diego Simeone caută un atacant şi s-a spus că îl vrea pe Edinson Cavani, dar până să-l transfere pe uruguayan, Bild scrie că trupa "rojiblanco" e interesată de aducerea lui Mario Gotze. Conducerea nemţilor a anunţat deja că Gotze va părăsi clubul, când perioada de mercato se va redeschide.

Atletico Madrid e gata să-i facă o ofertă pe un sezon lui Mario Gotze, potrivit sursei citate.

Gotze a fost crescut la juniorii lui Dortmund, a făcut pasul la echipa mare, a impresionat şi a plecat în 2013 la Bayern Munchen. S-a întors apoi la Borussia Dortmund, în 2016, iar acum va pleca liber de contract de la formaţia de pe Signal Iduna Park. Rămâne de văzut care va fi destinaţia finală a lui Gotze.

Mario Gotze, scos din circuit de o problemă de sănătate!

Omul care a marcat golul cu care Germania a cucerit titlul mondial în faţa Argentinei în 2014, Mario Gotze, a nu şi-a atins niciodată adevăratul potenţial pe care îl poseda cândva. Accidentările nu i-au dat pace şi nu a putut să arate tot ce ştia la Bayern, după ce a impresionat la Borussia Dortmund. În plus, campion mondial a fost scos din circuit de o problemă ciudată de sănătate.

În februarie 2017, Mario Gotze a anunţat că se retrage temporar din fotbal, din cauza unei probleme de sănătate. Gotze a suferit de probleme de metabolism şi s-a oprit o perioadă pentru tratament. Problema de care a suferit Gotze e hipertiroidismul, o boală care încetineşte metabolismul şi duce la luarea în greutate.

Afla mai multe despre: mario gotzeatletico madrid 

viewscnt
Articole similare