Experiențe împreună.
You are here:

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală! Anunţul făcut de Poliţia Română

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală! Anunţul făcut de Poliţia Română galerie foto

Diverse

Comentarii

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliţia Română după ce a provocat un accident de maşină în luna septembrie. Fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost arestat preventiv în lipsă de Tribunalul Bucureşti.

Mario Iorgulescu este acuzat de "comiterea infracţiunii de omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe". La începutul lunii septembrie, Iorgulescu a produs un accident soldat cu un decedat. Acesta era beat şi sub influenţa drogurilor, nu a respectat semnalul roşu al semaforului şi conducea cu 162 de kilometri/oră, în condiţiile în care limita era de 50 km/h.

Rănit şi el grav în accident, Mario Iorgulescu a fost internat într-o clinică din Italia în luna septembrie. Ulterior, el a fost internat într-o clinică de reabilitare din Italia, unde s-ar afla şi în acest moment. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe