Experiențe împreună.
You are here:

Mario Iorgulescu, transferat la o clinică din străinătate. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Spitalului Elias

Mario Iorgulescu, transferat la o clinică din străinătate. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Spitalului Elias

Diverse

Comentarii

Mario Iorgulescu, care a produs un accident soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, fiind şi el rănit, a părăsit Spitalul Elias, pentru a-şi continua tratamentul în străinătate. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii spitalului.

”În cursul dimineţii de astăzi, la cererea expresp a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul elias în vederea continuării tratamentului într-o şară din UE. Instituţiile abilitate au fost informate în acest sens”, au anunţat, luni, reprezentanţii Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, a provocat în 8 septembrie un accident rutier, pe şoseaua Chitilei, din Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu venea spre Bucureşti, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat atunci la Spitalul Elias, în stare gravă.

Conform datelor de la Institutul Naţional de Medicină Legală, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge şi a fost depistat pozitiv la cocaină.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe