Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Jardel, dezvăluiri şocante: cum a ajuns să consume cocaină şi cum "dribla" controalele! Super golgheterul brazilian vine în România pentru meciul organizat de Marius Niculae

Mario Jardel, dezvăluiri şocante: cum a ajuns să consume cocaină şi cum "dribla" controalele! Super golgheterul brazilian vine în România pentru meciul organizat de Marius Niculae
Comentarii

Mario Jardel, fost coleg cu Marius Niculae la Sporting Lisabona, a dezvăluit că prefera să consume droguri în vacanţe pentru a evita controlul antidoping.

Brazilianul s-a retras din activitate în anul 2010 după o carieră de succes în Europa. La 46 de ani a avut curajul să dezvăluie că nu totul a fost uşor în cariera sa, ba chiar a ajuns la consumul de cocaină. "Am intrat în lumea asta din curiozitate când jucam pentru cluburile din Europa. Am cunoscut nişte persoane şi mi-au oferit. Am început să le consum cu regularitate când mă aflam în vacanţă, deoarece în timpul competiţiilor era controlul antidoping. E una dintre problemele fotbalului. Ai mulţi bani şi există multe capcane, prietenii, tentaţii şi curiozităţi” a mărturisit acesta pentru Pilhado, un canal de YouTube.

  • Atacantul a jucat pentru echipe precum Porto, Galatasaray, Sporting sau Bolton şi a ajuns să câştige Gheata de Aur de două ori.

Acesta recunoaşte că pentru a se recupera a avut nevoie de sprijinul familiei sale.

Mario Jardel este invitatul lui Marius Niculae pentru a juca un meci demonstrativ ce va avea loc pe 22 Iunie pe arena din Ştefan cel Mare. În afară de Jardel, mai sunt aşteptaţi şi jucători de  la echipa naţională şi de la alte formaţii puternice din România.

articol scris de Diana Bostan

Afla mai multe despre: mario jardelsportingportogalatasaray 

viewscnt
Articole similare