Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Jardel, impresionat de naţionala de tineret a României. Trei fotbalişti remarcaţi de legendarul atacant

Mario Jardel, impresionat de naţionala de tineret a României. Trei fotbalişti remarcaţi de legendarul atacant

Echipa națională

Comentarii

Legendarul atacant Mario Jardel, venit în România pentru un meci caritabil desfăşurat sâmbătă seară pe stadionul Dinamo, a mărturisit că a fost impresionat de naţionala de tineret.

Fostul atacant al lui Sporting Lisabona crede că Ianis Hagi este un jucător de mare potenţial, el remarcându-i şi pe Andrei Radu şi pe Florinel Coman, autor al unei duble în succesul contra Angliei, 4-2.

"Eu cred că Ianis este în stare să facă ce a făcut tatăl său şi să îl facă fericit. Din echipa României, mi-a mai plăcut Radu portarul, Radu, dar şi atacantul cu numărul 7 (n.r. - Florinel Coman) este un jucător bun", a declarat Mario Jardel.

După victoriile cu Croaţia (4-1) şi Anglia (4-2), România are nevoie de un egal contra Franţei ca să fie sigură de prezenţa în semifinale. În acest moment, şi un eşec la cel mult două goluri i-ar duce pe tricolori în penultimul act al competiţiei, însă rămâne de văzut cum se încheie meciurile din ultima etapă a Grupei B, din care fac parte Germania, Danemarca, Austria şi Serbia.

Afla mai multe despre: jardel 

viewscnt
Articole similare