Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mario Nicolae a vorbit despre situaţia din Ştefan cel Mare! ”Este un an dificil, cel mai greu din istoria clubului!” Ce a spus despre viitorul său la Dinamo

Mario Nicolae a vorbit despre situaţia din Ştefan cel Mare! ”Este un an dificil, cel mai greu din istoria clubului!” Ce a spus despre viitorul său la Dinamo
Comentarii

Managerul sportiv de la Dinamo, Mario Nicolae, a vorbit despre situaţia în care se află clubul Dinamo acum.

 

Dinamo are probleme financiare de mai multi ani pe care nu a reuşit să le rezolve. Lipsa banilor au dus la intrarea fotbaliştilor în grevă, iar antrenorul Duşan Uhrin a plecat de la echipă pentru o perioadă scurtă de timp, chiar dacă dinamoviştii se află în cantonament pentru a pregăti noul sezon. 

Oficialul din Ştefan cel Mare susţine că zilele următoare se vor rezolva mai multe lucruri, care vor calma situaţia. Mai mult decât atât, el a declarat că se află în continuare alături de Dinamo, chiar dacă contractul său a expirat la sfârşitul lunii iunie. De asemenea, el se află în negocieri pentru a-şi prelungi înţelegerea. 

”Contractul meu a expirat în data de 30.06.2021. Au existat si există discuţii pentru prelungire încă de săptămâni bune. Îmi doresc continuitate, îmi doresc să pot duce la bun sfârşit toate proiectele începute. Nu vreau să îi dezamăgesc pe cei care au încredere mare în mine şi mă susţin. Sunt oameni de afaceri care au venit în ajutorul lui Dinamo în ultimele luni şi pe care vreau să îi avem lângă noi, ca parteneri şi membri ai familiei «Dinamo Bucureşti» cel puţin încă un an de zile.

Chiar fără contract, sunt zilnic la Săftica şi am în continuare întâlniri cu potenţiali sponsori care vor să vină şi să ajute echipa. Pe plan sportiv, am purtat discuţii cu potenţiali jucători care îşi doresc sa joace pentru Dinamo.

”Este un an dificil, cel mai greu din istoria clubului!”

Totodată, suntem în pline lucrări de finalizare a renovarilor de la Săftica, sunt prezent în şantier să mă asigur că va ieşi totul aşa cum mi-am propus.Le mulţumesc tuturor suporterilor dinamovişti din ţară şi din străinătate pentru toate eforturile făcute pentru susţinerea echipei. Fără ei, astăzi nu mai purtam acestă discuţie legată de Dinamo Bucureşti în Liga 1. Acum trebuie să fie mai uniţi ca niciodată şi să nu cedeze niciun moment!

Aşa cum Mourinho a declarat la sosirea sa la Roma, nu vorbim despre proiecte individuale, despre o persoană sau alta. Şi în cazul unui club imens cum este Dinamo, aici nu este loc de altceva. Pe primul loc sunt fanii. Ei sunt fundamentali! Noi, angajaţii, suntem trecători, dar avem datoria să ne facem treaba cu foarte mare implicare şi responsabilitate.

Este un an dificil, cel mai greu din istoria clubului, cu foarte mare instabilitate din toate punctele de vedere. Sunt încrezător că în zilele următoare se vor cunoaşte mai multe amănunte şi uşor, uşor atât jucătorii, cât si staff-ul tehnic si angajaţii clubului, vor avea motive de linişte”, a declarat Mario Nicolae, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-mario niculae 

viewscnt
Articole similare