Experiențe împreună.
You are here:

Marisa Papen, o pasionată a sporturilor extreme, riscă până la trei ani de închisoare în Turcia

Marisa Papen, o pasionată a sporturilor extreme, riscă până la trei ani de închisoare în Turciagalerie foto

Diverse

Comentarii

Modelul Playboy, Marisa Papen, o pasionată a sporturilor extreme, riscă până la trei ani de închisoare în Turcia, din cauza unor poze, pe care le-a făcut într-o moschee.

Marisa Papen şi-a arătat zona intimă în faţa camerei, iar pozele au generat furie în rândul publicului musulman, care a sesizat că femeia se afla în interiorul Hagia Sophia, una dintre cele mai celebre moschei din Turcia. 

Procurorul şef din Istanbul a emis un mandat de arestare pe numele Marisei Papen pentru ofensa adusă simbolurilor statului turc, dar şi pentru deranjarea liniştii publice, ceea ce înseamnă că riscă până la trei ani de închisoare. 

Marisa, care se descrie ca fiind o persoană liberă şi sălbatică a călătorit în Turcia în 2018, alături de fotograful australian Jesse Walker.

Nu e pentru prima dată când Marisa Papen stârneşte o controversă. În trecut, a pozat nud cu o cruce în mână în timp ce se afla la Vatican. 

GALERIE FOTO CU IMAGINILE NUD CONTROVERSATE CU MARISA PAPEN

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe