Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Avram aruncă bomba: ”Haţegan are toate şansele să arbitreze finala Euro”

Marius Avram aruncă bomba: ”Haţegan are toate şansele să arbitreze finala Euro”

EURO 2020

Comentarii

Deşi România a ratat calificarea la Euro, ţara noastră ar putea fi reprezentată în finală de Ovidiu Haţegan.

România nu a ajuns la Euro 2020, însă două brigăzi ce cuprind arbitri români au patricipat la Campionatul European. Dacă cea condusă de Istvan Kovacs a fost deja trimisă acasă, cea condusă de Ovidiu Haţegan are şanse de a rămâne până la sfârşitul turneului.

Marius Avram, fost arbitru, a dezvăluit că Haţegan ar fi bine văzut de conducătorii UEFA şi ar putea fi la centru la partida decisivă de la Euro 2020. Însă, deocamdată, arbitrul român va fi doar rezervă la sfertul Spania - Elveţia.

Marius Avram aruncă bomba

”Haţegan s-a remarcat ca fiind singurul arbitru din grupe care a eliminat jucători. Îl văd din nou al patrulea oficial. Va prinde cel puţin un meci în fazele superioare, sunt convins că va rămâne acolo. Ar fi extraordinar să arbitreze finala, are toate şansele. Îi ţin pumnii!

A fost rezervă şi la Supercupa Europei, a fost la Jocurile Olimpice, la un Mondial de tineret, deja se adună turneele finale, iar Haţegan este deja un nume în Europa. Pe site-urile de specialitate, pe blogurile de specialitate, toată lumea îl vede drept potenţial favorit la o finală europeană.

Kovacs se aştepta la asta înainte de turneu. UEFA are unele categorii în elită. El face pasul de abia acum către grupa superioară din arbitrajul european”, a declarat Marius Avram, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: euro 2020marius avramovidiu haţeganistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare