Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Avram, dezvăluiri după retragere! "El m-a înjurat rău, de familie". O abordare altfel în tensiunile cu Hagi sau Petrescu EXCLUSIV

Marius Avram, dezvăluiri după retragere! "El m-a înjurat rău, de familie". O abordare altfel în tensiunile cu Hagi sau Petrescu EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Managerul de proiect pentru implementarea VAR în Liga 1, Marius Avram, a rememorat unele dintre cele mai dificile momente de pe terenul de fotbal. Fostul arbitru a explicat cum a gestionat fazele în care antrenorii se enervau pe margine.

Marius Avram a susţinut că a empatizat cu antrenorii pe care i-a avut pe teren. În cadrul emisiunii "Sport Report", fostul central a comentat eliminările unor antrenori precum Gică Hagi, Dan Petrescu, Marius Şumudică sau Edi Iordănescu. 

"Având atâtea eliminări, se consideră că sunt antrenori dificili şi Dan Alexa, şi Dan Petrescu, şi Iordănescu, Hagi, Şumudică. Dar ce înseamnă dificili? Sunt oameni care pun foarte mult suflet în teren şi se exprimă într-un anumit mod. Dacă tu ca arbitru ştii că există pericolul ca ei să se comporte într-o manieră care pe tine te obligă apoi să îi elimini, încearcă să previi lucrul ăsta. Vorbeşte cu ei, explică-le, discută, uită-te în ochii lor. Oamenii ăştia, când te apropii şi dialoghezi cu ei, nu te mai consideră aşa un om distant, care ai venit acolo cu cine ştie ce gânduri. Pe o altă parte, arbitrii ştiu că este un fel de tactică a antrenorilor de a lua presiunea de pe jucători în anumite momente cheie ale jocului, să o ia asupra lor. Prin ieşiri, prin proteste...", a declarat Marius Avram pentru Telekom Sport. 

Marius Avram, despre Ionel Ganea: "M-a înjurat rău de tot, de familie, de tot ce se putea"

"Mi s-a întâmplat să mă înjure o dată un antrenor, acum foarte mulţi ani, Ionel Ganea, la un meci la Galaţi. M-a înjurat rău de tot, de familie, de tot ce se putea. După meci, mi-a zis tata (n.r. - Vasile Avram) <<Bă, m-a sunat Ganea şi mi-a zis hai nea Vasile, a scris Marius tot ce i-am zis eu acolo la meci>>. 

Şi Contra e un antrenor foarte temperamental, dar nu au existat injurii. Au existat anumite reproşuri. Eu îi înţeleg, se descarcă şi ei", a mai spus fostul arbitru. 

Marius Avram s-a retras din arbitraj în decembrie 2020, după ce a debutat în Liga 1 în sezonul 2006-2007. Ultima dată a fost la centru la meciul Dinamo - CFR Cluj, scor 0-2, pe finalul anului trecut. 

După 245 de meciuri arbitrate, Marius Avram s-a retras, deşi mai putea contiua pentru încă patru ani. El s-a aflat într-o relaţie tensionată cu CCA, care l-a scos de pe lista FIFA. 

 

Afla mai multe despre: marius avrammarius avram arbitruarbitri romaniaionel ganea 

viewscnt
Articole similare