Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Baciu, atitudine rezervată după ce a învins-o pe Dinamo: ”Încă nu am reuşit nimic, încă avem probleme”

Marius Baciu, atitudine rezervată după ce a învins-o pe Dinamo: ”Încă nu am reuşit nimic, încă avem probleme”

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti trece prin cea mai bună perioadă a sa, cu două victorii în ultimele trei etape. Marius Baciu nu face însă o sărbătoare din victoria cu 2-1 la Dinamo şi spune că jucătorii săi mai au mult de tras pentru salvarea de la retrogradare.

Marius Baciu a venit în iarnă la Juventus Bucureşti şi a reuşit să resusciteze o echipă ce părea deja retrogradată. Juventus Bucureşti are două victorii în trei etape din play-out, în condiţiile în care în restul campionatului reuşise să câştige o singură dată.

În această etapă, Juventus a reuşit surpriza şi a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Dinamo. Marius Baciu spune însă că este o simplă victorie şi îşi avertizează jucătorii că sunt departe de atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare:

”E mult spus, am câştigat un meci, dar nu am reuşit încă nimic. Mai sunt încă 11 meciuri pentru noi. Suntem o echipă nouă, avem probleme de ordin fizic, avem jucători care încă nu sunt în competiţie. Eu mă bucur că am câştigat, asta este cel mai important pentru noi. Le-am zis jucătorilor că nu joacă numele. La ora actuală, Dinamo trece printr-o perioadă grea. Noi chiar tratăm fiecare meci la maximum. Am început bine, avem o perioadă foarte bună, mă bucur că luăm foarte greu gol”, a declarat Marius Baciu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius baciujuventus bucurestidinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare