Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Baciu schimbă din temelii lucrurile la Juventus: "Nu se pronunţă cuvântul retrogradare de când am venit eu aici"

Marius Baciu schimbă din temelii lucrurile la Juventus: "Nu se pronunţă cuvântul retrogradare de când am venit eu aici"
Comentarii

FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Juventus Bucureşti, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

"A fost un egal foarte muncit. Noi suntem o echipă nouă, am luat primul punct. În play-out va fi bătălia cea mare. Am avut şi şansă, jucând cu 2-3 jucători foarte tineri. Ciobanu e un jucător în care cred foarte mult. Azi a ratat, dar în meciul viitor poate marca. Cuvântul retrogradare nu se pronunţă la Juventus de când am venit aici" - a spus Marius Baciu la Telekom Sport. 

"A fost un meci dificil. Botoşani joacă un fotbal frumos. Şansa a fost de partea lor la ratarea lui Ciobanu. Totuşi, este un punct câştigat. Avem cam puţine puncte, zece, dar noi considerăm că a început un alt campionat acum. Au venit jucători dornici de afirmare, tineri. Marius a adus entuziasmul, crede foarte mult în noi" - a spus Ciprian Petre la Telekom Sport. 

"Ne dorim să ne facem treaba cât mai bine şi să ne salvăm de la retrogadare. Dacă nu sperăm noi, atunci cine? Noi sperăm să dăm totul pe teren şi să ne salvăm" - a spus Virgil Drăghia la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: marius baciuciprian petrevirgil draghialiga 1juventus 

viewscnt
Articole similare