Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Bilaşco îl demască pe Iftime: „A minţit acum sau atunci?”. Ce l-a scos din sărite pe oficialul CFR-ului

Marius Bilaşco îl demască pe Iftime: „A minţit acum sau atunci?”. Ce l-a scos din sărite pe oficialul CFR-ului

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a insinuat zilele trecute că ar fi interesat de Andrei Burcă, fundaşul CFR-ului, pe care Valeriu Iftime, patronul lui Botoşani, l-a numit „tăietor de lemne”.

Iftime pare să nu se fi despărţit de Burcă, fostul jucător, în cele mai bune condiţii. Drept dovadă, zilele trecute patronul moldovenilor şi-a jignit, în direct, fostul jucător.

Marius Bilaşco, directorul sportiv al clujenilor, l-a sfătuit pe Iftime să îşi vadă de proprii jucători şi a insinuat că acesta ar fi jucat la două capete înainte ca Burcă să semneze cu campioana României. 

„Nu îl vom lăsa pe Andrei să meargă la FCSB şi nici el nu îşi doreşte să meargă acolo. Ar trebui să îşi promoveze în continuare jucătorii, să îl promoveze pe Chindriş domnul Iftime. Nu mi se pare normal să jignească un jucător de echipă naţională. Andrei Burcă este cel mai bun fundaş central din România. Domnul Iftime când minte? Acum sau când l-a ţinut pe Burcă blocat o oră pentru că nu îi răspundea Gigi Becali la telefon!? Înseamnă că a vrut să îi dea o ţeapă lui Gigi Becali”, a declarat Marius Bilaşco la ProX. 

CFR-ul i-a plătit lui Iftime, în iulie 2019, pentru fundaş, suma de 200.000 de euro. Fundaşul central în vârstă de 27 de ani a jucat în sezonul 2020 – 2021 în 28 de meciurim dintre care 19 în Liga 1, 7 în Europa League şi 2 în Cupa României. Burcă este considerat unul dintre cei mai importanţi jucătorii ai campioanei României. 

  • 2,3 milioane de euro este cota lui Burcă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei burcamarius bilascocfr 

viewscnt
Articole similare