Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Bilaşco nu crede că lupta pentru titlu este doar cu FCSB. "Este echipa cu care ne batem umăr la umăr în acest moment"

Marius Bilaşco nu crede că lupta pentru titlu este doar cu FCSB. "Este echipa cu care ne batem umăr la umăr în acest moment"

Superliga

Comentarii

Marius Bilaşco a vorbit pentru CFR Cluj după victoria obţinută de gruparea din Gruia împotriva lui Poli Iaşi cu scor 4-0.

Marius Bilaşco este mulţumit de cum a jucat CFR Cluj şi de rezultatul obţinut, dar acesta se concentrează pe următoarea partidă cu FCSB.

Marius Bilaşco nu crede că lupta pentru titlu este doar cu FCSB

Oficialul celor de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, este fericit după victoria obţinută de elevii lui Edi Iordănescu şi i-a plăcut atitudinea jucătorilor, dar acesta se concentrează pe umrătorul meci împotriva liderului FCSB şi mai ia în calucul un al pretendent considerabil la cursa pentru titlu, Craiova.

"Un joc bun, consistent, cu foarte multe acţiuni de poartă. Am avut atitudine, am avut o foarte bună organizare şi am ştiut exact ce trebuie să facem la această partidă.

Pentru noi urmează cea mai importantă partidă de până acum, din acest an, şi trebuie să rămânem la fel de conectaţi la importanţa campionatului.

FCSB e o echipă în formă, echipa cu care ne batem umăr la umăr în acest moment, deşi nu ar trebui să uităm şi Craiova.", a declarat Marius Bilaşco.

CFR Cluj este pe locul 2 cu 60 puncte după 27 de etape şi este la egalitate cu echipa de pe primul loc, FCSB şi la 7 puncte distanţă de locul 3, Craiova.

Afla mai multe despre: marius bilascocfr cluj 

viewscnt
Articole similare