Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Constantin a explicat gafa comisă la meciul cu Gaz Metan! ”S-a întâmplat cam des la noi!”

Marius Constantin a explicat gafa comisă la meciul cu Gaz Metan! ”S-a întâmplat cam des la noi!”
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii 1.

Marius Constantin, fundaşul experimentat al celor de la Universitatea Craiova, a gafat, alături de Paul Papp, la golul marcat de Ronaldo Deaconu. Fotbalistul şi-a explicat greşeala comisă, iar jucătorul Craiovei nu mai crede că titlul poate ajunge în Bănie. 

”S-a întâmplat cam des la noi!”

”Se poate întâmpla, s-a întâmplat cam des la noi, nu e vorba de un jucător anume. Se pare că a venit rândul fiecăruia să facă câte o greşeală, dar nu era nicio problemă, mai erau de jucat peste 80 de minute.

Nu am cedat, am încercat să întoarcem rezultatul, dar nu am reuşit să fructificăm ocaziile. Ne analizăm fiecare meci, ce se face bine, ce se face rău şi încercăm să nu mai facem greşeli. Dar când ratăm atât de mult şi facem o greşeală atât de mare, e greu să câştigi. La fel am dominat şi meciul cu FCSB, iar în minutul 92... nu ştiu.

Nu neapărat să ne batem la titlu, dar venim în fiecare zi motivaţi pentru meciul următor şi tot timpul există meciul următor pe care trebuie să-l câştigăm. Ăsta e obiectivul nostru”, a precizat Marius Constantin.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 54 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 46 de puncte şi de FC Voluntari – 37 de puncte. Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 32 de puncte, în timp ce Gaz Metan este pe 11, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: craiova-marius constantin-liga 1 

viewscnt
Articole similare