Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Constantin a pus gând rău FCSB-ului: "E un meci ca oricare altul. Nu sunt în cea mai strălucită perioadă şi trebuie să profităm!"

Marius Constantin a pus gând rău FCSB-ului: "E un meci ca oricare altul. Nu sunt în cea mai strălucită perioadă şi trebuie să profităm!"
Comentarii

Marius Constantin (36 de ani), fotbalistul Craiovei, a vorbit înaintea meciului cu FCSB, următoarea partidă din Liga 1, iar fundaşul central a spus că meciul e unul ca oricare altul şi că speră ca el şi colegii săi să profite de forma mai puţin bună pe care o arată "roş-albaştri" şi să-i învingă.

Constantin speră în victorie pentru ca U Craiova să se apropie de liderul campionatului, FCSB, la două puncte. Fotbalistul oltenilor ştie care poate fi factorul decisiv în lupta pentru titlu.

"Pentru noi e un meci ca oricare altul, singura diferenţă e că ei sunt în faţă şi reuşim dacă câştigăm o să ne apropiem la două puncte şi asta o să ne dea şi mai mari speranţe pentru ce ne-am propus.

Curaj avem, probabil mai multă speranţă şi trebuie să sperăm mai mult. În lupta pentru titlu sunt mai mulţi factori care o pot influenţa, printre astea, cel mai important pentru mine e să avem cât mai mulţi jucatori la dispoziţie pentrucă jucăm multe meciuri. Echipa care o să aibă mai puţine indisponbilităţi, va avea o şansă mai mare. Meciul care urmează poate să ne aducă mai multă incredere şi speranţă, trebuie doar să ne facem jocul şi să câştigăm 

Nu sunt nici ei în cea mai strălucită perioadă şi trebuie să profităm de asta. Urmează meciul cu FCSB şi ne gândim doar la victorie", a spus Marius Constantin, la conferinţa de presă.

Meciul U Craiova - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: marius constantinu craiovafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare