Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Copil: ”A fost cea mai bună săptămână a mea de până acum în circuit. Obiectivul meu principal este să ajung în top 50”

Marius Copil: ”A fost cea mai bună săptămână a mea de până acum în circuit. Obiectivul meu principal este să ajung în top 50”

Tenis

Comentarii

Tenismenul Marius Copil, care a fost învins, duminică, după finala turneului de la Sofia, că pentru el această săptămână a fost cea mai bună de până acum în circuitul ATP şi că obiectivul său este să ajungă în top 50.

“Sunt foarte mulţumit de parcursul de aici. A fost prima mea finală şi nu puteam cere mai mult, doar trofeul, dar şi finala era de ajuns. A fost o săptămână foarte bună. M-am simţit foarte bine văzând că atât de mulţi oameni au venit să ne vadă, nu mă aşteptam la asta, având în vedere faptul că nu avem clasări foarte bune. Sper că vom continua să urcăm în clasament. A trebuit să lupt în fiecare meci, cu adversari foarte dificili. Este un sentiment deosebit, cea mai bună săptămână a mea de până acum în circuit şi sper că nu şi ultima”, a spus Copil în conferinţa de presă de după meci.

Marius Copil a precizat că speră că va reveni la Sofia, că va mai ajunge în finală şi atunci va câştiga. El a vorbit şi despre programul său în continuare, menţionând că următorul său turneu va fi la Rotterdam, iar apoi cel de la Delray Beach. El va mai juca, între altele, în calificări la Indian Wells şi la Miami, la Monte Carlo, Barcelona, Munchen, Madrid şi Roma.

Întrebat care este obiectivul său pentru acest sezon, Copil a răspuns: “Vreau să rămân sănătos, să joc cât mai multe meciuri, să câştig mai multe meciuri la turnee ATP. Obiectivul meu principal este să ajung în top 50, dar cel mai important este să rămân sănătos”.

De cealaltă parte, Mirza Basic s-a declarat încântat de parcursul său la Sofia. “Sunt foarte bucuros pentru această săptămână. Este primul trofeu pentru mine şi prima finală şi nu li se întâmplă multora acest lucru. Şi sunt foarte bucuros că ajung în top 100”, a afirmat el.

Marius Copil, în vârstă de 27 de ani, locul 93 mondial, a pierdut, duminică, la Sofia, prima finală a unui turneu ATP din cariera sa, în faţa bosniacului Mirza Basic, locul 129 ATP. Copil a fost învins de bosniac cu scorul de 7-6 (6), 6-7 (4), 6-4, după un meci echilibrat, care a durat două ore şi 19 minute. Pentru ambii sportivi a fost prima finală ATP din carieră.

Afla mai multe despre: marius copilatpsofia open,  

viewscnt
Articole similare