Experiențe împreună.
You are here:

Marius Copil cheamă suporterii alături de România la meciul de Cupa Davis: "Veste bună: vă aşteptăm!"

Marius Copil cheamă suporterii alături de România la meciul de Cupa Davis: "Veste bună: vă aşteptăm!"

Tenis

Comentarii

Jucătorul de tenis Marius Copil a transmis, sâmbătă seară, un mesaj pentru fanii echipei de Cupa Davis, care joacă la Cluj-Napoca pentru un loc în calificările la turneul final din 2022. România conduce Peru cu 2-0, iar duminică sunt programate alte trei partide.

”Veste bună: mâine vă aşteptăm în Sala Polivalentă de la ora 10:00. Intrarea este liberă, doar pe baza certificatului verde. Meciul începe la 11:30, iar eu şi Horia Tecău jucăm la dublu. O victorie înseamnă CALIFICARE”, a scris Marius Copil pe Facebook.

România conduce Peru cu 2-0, după victoriile la simplu din prima zi: Nicolae Frunză - Nicolas Alvarez 6-2, 6-4 şi Marius Copil - Conner Huertal del Pino 7-5, 6-2. Meciurile s-au jucat fără spectatori, însă noile reglementări ale legislaţiei sanitare permit acum accesul în limita a 30% din capacitatea arenelor.

La dublu, duminică, perechea Marius Copil/Horia Tecău va evolua cu Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino.

La simplu vor juca Marius Copil cu Nicolas Alvarez şi Nicolae Frunză cu Conner Huertas del Pino.

Întâlnirea contează pentru Grupa Mondială I - Knockout, iar echipa care va câştiga va juca în 2022 în calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naţionale din lume.

viewscnt
Articole similare