Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Copil cheamă suporterii alături de România la meciul de Cupa Davis: "Veste bună: vă aşteptăm!"

Marius Copil cheamă suporterii alături de România la meciul de Cupa Davis: "Veste bună: vă aşteptăm!"

Tenis

Comentarii

Jucătorul de tenis Marius Copil a transmis, sâmbătă seară, un mesaj pentru fanii echipei de Cupa Davis, care joacă la Cluj-Napoca pentru un loc în calificările la turneul final din 2022. România conduce Peru cu 2-0, iar duminică sunt programate alte trei partide.

”Veste bună: mâine vă aşteptăm în Sala Polivalentă de la ora 10:00. Intrarea este liberă, doar pe baza certificatului verde. Meciul începe la 11:30, iar eu şi Horia Tecău jucăm la dublu. O victorie înseamnă CALIFICARE”, a scris Marius Copil pe Facebook.

România conduce Peru cu 2-0, după victoriile la simplu din prima zi: Nicolae Frunză - Nicolas Alvarez 6-2, 6-4 şi Marius Copil - Conner Huertal del Pino 7-5, 6-2. Meciurile s-au jucat fără spectatori, însă noile reglementări ale legislaţiei sanitare permit acum accesul în limita a 30% din capacitatea arenelor.

La dublu, duminică, perechea Marius Copil/Horia Tecău va evolua cu Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino.

La simplu vor juca Marius Copil cu Nicolas Alvarez şi Nicolae Frunză cu Conner Huertas del Pino.

Întâlnirea contează pentru Grupa Mondială I - Knockout, iar echipa care va câştiga va juca în 2022 în calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naţionale din lume.

Afla mai multe despre: marius copilreactievictoriecupa davis 

viewscnt
Articole similare