Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Copil, scandal la un turneu din Marea Britanie: "Cu tipul ăsta e mereu dramă, dramă, dramă". Cum şi-a enervat adversarul

Marius Copil, scandal la un turneu din Marea Britanie: "Cu tipul ăsta e mereu dramă, dramă, dramă". Cum şi-a enervat adversarul

Tenis

Comentarii

Marius Copil a pierdut în faţa lui Daniel Evans, scor 6-7(3), 7-6(4), 4-6, în semifinale la Surbiton Trophy, dar meciul nu a fost lipsit de incidente.

În startul meciului, Evans a vrut să abandoneze din cauza unor probleme medicale, dar gesturile românului l-au făcut pe britanic să nu renunţe. 

"Glezna stângă mă doare. Am alunecat puţin, dar acum mă simt puţin mai bine. Marius era foarte supărat pentru că am luat acea pauză, dar cine mă cunoaşte ştie că nu cer timeout medical fără vreun motiv întemeiat. De fapt, chiar m-am gândit să abandonez, pentru a nu mă accidenta mai rău. Apoi, l-am auzit pe el cum se vaită către stafful lui şi am decis să continuu. S-a enervat rău şi l-am auzit cum zice: "Cu tipul ăsta e mereu dramă, dramă, dramă. E o regină a dramelor". Am decis să merg mai departe şi să dau tot ce am mai bun", a dezvăluit Evans, conform dailymail.co.uk.

La precedentul meci dintre cei doi, scenariul a fost puţin diferit, englezul fiind cel care a vociferat. 

Afla mai multe despre: tenismarius copil 

viewscnt
Articole similare