Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a anunţat plecarea lui Dugandzic! Antrenorul lui Botoşani a analizat partida cu FCSB şi a vorbit despre cazul de COVID-19 de la echipă

Marius Croitoru a anunţat plecarea lui Dugandzic! Antrenorul lui Botoşani a analizat partida cu FCSB şi a vorbit despre cazul de COVID-19 de la echipă

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru şi Andrei Chindriş au vorbit într-o conferinţă de presă despre meciul lui FC Botoşani cu FCSB. În plus, tehnicianul grupării moldave a discutat despre transferul lui Dugandzic şi Jonathan Rodriguez, fotbalistul testat pozitiv pentru coronavirus.

Croitoru este conştient că Marko Dugandzic nu poate fi ţinut prea mult la Botoşani şi este dispus să renunţe la atacantul croat, în cazul în care la finalul sezonului va apărea o ofertă favorabilă pentru toate părţile implicate: "Să sperăm că numărul de goluri să crească de la meci la meci, pentru că este important pentru noi, dar şi pentru el. Să dea Dumnezeu să nu se oprească, să dea cât  mai multe goluri şi la sfârşit de an, să se încununeze cu un transfer bun, atât pentru noi, cât şi pentru el".

De când a fost transferat de la Osijek, Dugandzic a marcat opt goluri în opt meciuri pentru FC Botoşani. 

FCSB - FC Botoşani, meci vital pentru locul 3 

Marius Croitoru a fost surprins de înfrângerea lui FCSB cu Astra, după ce gruparea "roş-albastră" a condus cu 2-0, dar promite spectacol în meciul de sâmbătă şi, aşa cum ne-a obişnuit, nu vine să se apere: "Noi mai avem şi a doua variantă, în cazul în care Steaua ar câştiga Cupa. Dar pentru poziţia a treia, da, va fi un meci decisiv. Nu ştiu cât de decisiv, dar un meci important pentru noi. Mai sunt meciuri şi, indiferent ce se va întâmpla sâmbătă, păstrăm şanse reale pentru poziţia a treia.

Dacă vrei să câştigi la FCSB, trebuie să ataci. Nu sunt adeptul apărării, sunt adeptul atacului, iar ei au o echipă foarte bună, cu jucători tehnici, cu jucători care costă zeci de milioane. E şi normal, atunci când joci împotriva lor, să încerci să te ridici la nivelul lor. Cred că va fi un meci deschis, un meci frumos şi cel mai bun să câştige", a declarat Croitoru. FCSB - FC Botoşani se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Despre partida cu FCSB a vorbit şi Andrei Chindriş, fotbalist dorit de Gigi Becali. Întrebat dacă va fi un meci special, datorită interesului bucureştenilor pentru el, fundaşul a fost sincer: "Eu tratez fiecare meci la fel, va fi un meci  ca oricare altul".

Jonathan Rodriguez, primul fotbalist din Liga 1 care are coronavirus

Rodriguez nu a jucat pentru Botoşani şi nici nu s-a antrenat alături de colegii săi, fiind în izolare de la revenirea din Argentina. Marius Croitoru a vorbit şi despre această situaţie, care l-a afectat, pentru că Rodriguez este considerat unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din Liga 1. 

"Îl aşteptăm, cel mai important este să fie sănătos. Să vedem acum la testele următoare ce rezultate va avea. Ne dorim din tot sufletul să vină cât mai repede alături de noi".

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitorudugandzicchindris 

viewscnt
Articole similare