Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu CFR Cluj: "Sunt supărat. De ce să nu fiu supărat?". A anunţat trei transferuri la Botoşani

Marius Croitoru a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu CFR Cluj: "Sunt supărat. De ce să nu fiu supărat?". A anunţat trei transferuri la Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a pierdut, 0-1, pe terenul celor de la CFR Cluj, dar Marius Croitoru este de părere că echipa sa nu trebuia să piardă această înfruntare.

"Am făcut un joc bun. Din păcate, la meciul trecut am penalty clar, este practic imposibil. La FCSB m-a nenorocit, îi spun în timpul meciului că am greşit, acum îi readuc aminte, e prea mult, credeţi-mă. Acum dă un penalty inventant. Sunt supărat. De ce să nu fiu supărat? Era să îi rupă piciorul lui Keyta, e prea mult! Asta este", a fost reacţia la cald a lui Croitoru.

Tehnicianul celor de la Botoşani a recunoscut că jucătorii lui au cedat şi fizic, însă nu din această cauză s-a pierdut meciul. Cu toate acestea, Botoşani a reuşit o performanţă istorică în acest sezon. 

"Nu am pierdut meciul din cauza problemelor fizice. Rezultatul este injust, din altă cauză am pierdut. Ne jucăm şansele până la capăt, am reuşit ceea ce mulţi nu sperau, peste aşteptările multora. Este meritul jucătorilor, ei au făcut posibil această performanţă".

În finalul flash interviului, Croitoru a vorbit şi despre viitorul echipei. A anunţat că nu vrea să renunţe la jucători, având încredere în lotul pe care îl are la dispoziţie, însă are trei nume pe care vrea să le aducă la echipă. 

"Nu vor pleca mulţi jucători. E normal să schimbi când nu merg lucrurile, noi am mers foarte bine. În caz că vor pleca jucătorii pe bani, voi fi nevoit să aduc, altfel nu fac schimbări. Îmi doresc să repetăm aceeaşi performanţă ca anul acesta, dar va fi mult mai greu. Am în minte trei fotbalişti, dar când vor semna va afla toată lumea", a mai spus Croitoru. 

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare