Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a explicat de ce Botoşani a renunţat la Reagy Ofosu. Promisiune uriaşă pentru fani

Marius Croitoru a explicat de ce Botoşani a renunţat la Reagy Ofosu. Promisiune uriaşă pentru fani

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a recunoscut că plecarea lui Reagy Ofosu este o pierdere uriaşă pentru FC Botoşani.

Tehnicianul a explicat faptul că înţelegerea cu Ofosu a fost ca atunci când va primi o ofertă bună să fie lăsat să plece de la formaţia moldavă, chiar dacă suma de transfer nu este spectaculoasă. În plus, fotbalistul se află în ultime şase luni de contract.

”Ofosu este o pierdere pentru că este jucătorul în care eu mi-am pus mari speranţe din momentul în care a venit. Şi-a făcut datoria pentru această echipă, de asta am şi decis să îl lăsăm să plece, pentru că asta a fost înţelegerea noastră. Să vină să joace foarte bine, iar când va exista posibilitatea să îl dorească o echipă care oferă o sumă de bani, chiar dacă nu este una spectaculoasă (n.r.- 250.000 de euro). Trebuie să ţinem cont că el era în ultimele şase luni de contract şi atunci e o sumă foarte bună pentru Botoşani.”, a declarat Marius Croitoru, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul moldovenilor a promis că echipa sa va oferi un fotbal ofensiv şi în faţa celor de la Hermannstadt, şi în general.

”Nu vreau să mă apăr, nu ştiu să mă apăr şi nici nu mă interesează lucrul acesta. Acum depinde şi de ce tactică voi aborda. Toată viaţa mea voi juca pe atac. Toate antrenamentele pe care le fac, le fac pentru atac. Sau cea mai mare parte pentru a da posibilitatea jucătorilor să găsească soluţii să marcheze. Nu o să mă închid.”, a anunţat Croitoru.
 

Afla mai multe despre: marius croitorureagy ofosufc botoşanihermannstadt 

viewscnt
Articole similare