Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a EXPLODAT la finalul meciului, iritat de arbitrajul lui George Rădulescu: ”Păi cum să fac fotbal? Nu se poate, opriţi-vă oameni buni! Plecăm să jucăm în altă ţară”

Marius Croitoru a EXPLODAT la finalul meciului, iritat de arbitrajul lui George Rădulescu: ”Păi cum să fac fotbal? Nu se poate, opriţi-vă oameni buni! Plecăm să jucăm în altă ţară”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani ar fi putut primi două lovituri de la 11 metri în partida cu Dinamo. Arbitrul George Rădulescu nu le-a acordat.

La finalul partidei, antrenorul oaspeţilor, Marius Croitoru a lansat atacuri dure la adresa centralului George Rădulescu: ”Din punctul meu de vedere, trebuia să câştigăm clar. Am avut ocazii mari, am avut ocazii clare, nu mai spun de cel puţin două penalty-uri. Nu se poate, eu sunt echipă de play-off, echipă care vreau să joc frumos, joc fotbal, nu mi-e frică, nu am teamă, nu mă închid şi eu am două penalty-uri clare şi noi vrem să facem fotbal. Păi cum să fac fotbal? Cum să fac fotbal? Cum să fac fotbal când am două penalty-uri clare şi arbitrul mi le scoate afară. Şi el e la un metru şi jumătate de fază.  Nu se poate, opriţi-vă oameni buni!” a acuzat Croitoru, care apoi a subliniat: ”Păi eu joc cu o echipă din Bucureşti şi mie îmi dă brigadă din Bucureşti. Eu ce vină am? Că sunt de la Botoşani? Hai să ne retragem noi din Botoşani, să ne ducem în altă ţară şi să joace cine vor ei” a spus Croitoru la finalul meciului.

Marius Croitoru: ”Am penalty un metru în careu şi mi-l scoate un metru afară. Nu înţeleg, chiar nu înţeleg”

Antrenorul Botoşaniului şi-a continuat ”recitalul”, vizibil enervat, după meci: ”Eu vreau să joc fotbal! Am jucători care muncesc zi de zi să jucăm fotbal, nu să fiu aşa pe faţă. Asta e pe faţă. Asta e pe faţă ce mi-a făcut în seara asta, cu două penalty-uri clare, e prea mult pentru mine, e de ajuns.  Suntem buni. Jucăm fotbal şi suntem buni şi automat când deranjezi nu mai eşti lăsat să joci fotbalul pe care îl joci. Am penalty un metru în careu şi mi-l scoate un metru afară. Nu înţeleg, chiar nu înţeleg. E greşeală, dar cel care greşeşte să plătească. E greşeală omenească, sunt total de acord. Dar dacă ai greşit, plăteşti. Plăteşte, pentru că aşa e normal. Eu dacă nu mă duc în play-off, poate am obiectiv şi mă dă afară patronul. El ce obiectiv are? El trebuie să arbitreze corect. A greşit, trebuie să plătească. Să văd şi eu cum plăteşte, că noi antrenorii se spune că vorbim urât. Asta e realitatea, când pe faţă îţi face în acest hal ce să fac? Să îl aplaud? Bravo, e bine ce ai făcut. Nu pot, suntem oameni şi noi”

El a făcut apoi trimitere şi la Dan Petrescu: ”Domnului Dan Petrescu i-a anunţat suspendarea. Vreau şi eu să văd când un arbitru e suspendat să iasă în presă să spună cineva, domne e suspendat atât. Să urmărim şi noi să vedem dacă e adevărat sau nu e adevărat ce se întâmplă cu ei”

Eu nu am venit să fur pe nimeni, am venit să joc fotbal şi atât. Vreau să fiu lăsat să joc fotbal, pentru că asta antrenez.  Am demonstrat şi în această seară că am o echipă extraordinar de frumoasă şi curată. Dar vreau să fiu lăsat să joc fotbal. 

Dacă joc cu o echipă din Bucureşti dă-mi o brigadă de la Satu Mare, de la Bacău, de la Botoşani. De ce îmi dai brigadă din Bucureşti dacă eu joc cu o echipă din Bucureşti? Dă-mi arbitri din Constanţa sau din Satu Mare şi nu mă supăr. Dar eu când joc îmi bucureşti şi îmi dai brigadă din Bucureşti vrei să fiu fericit? Nu sunt fericit, nu vă supăraţi pe mine” şi-a încheiat Croitoru recitalul susţinut în faţa microfoanelor de la finalul partidei cu Dinamo.

 

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, în etapa a noua a Ligii I. Au marcat Sorescu ’58 pentru gazde şi Moussa ’65 pentru oaspeţi. În minutul 90+4, Pap şi Sofiane Moussa s-au ciocnit la o fază de joc şi ambii au avut nevoie de îngrijiri pe teren. Moussa a fost scos de pe teren cu ambulanţa.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare