Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a lăsat de înţeles că pleacă de la FC Botoşani la finalul sezonului: "Orice copil pleacă de lângă mama şi tata". Ce a spus despre victoria cu Chindia

Marius Croitoru a lăsat de înţeles că pleacă de la FC Botoşani la finalul sezonului: "Orice copil pleacă de lângă mama şi tata". Ce a spus despre victoria cu Chindia

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a vorbit despre victoria obţinută de FC Botoşani în faţa celor de la Chindia Târgovişte, scor 2-1.

Marius Croitoru a lăsat de înţeles că pleacă de la FC Botoşani la finalul sezonului: "Orice copil pleacă de lângă mama şi tata". Ce a spus despre victoria cu Chindia

Moldovenii s-au impus în faţa dâmboviţenilor în meciul din etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1.

La finalul partidei, Marius Croitoru a vorbit despre desfăşurarea meciului şi a dat de înţeles că s-ar putea despărţi de FC Botoşani la capătul sezonului.

”Era un meci decisiv pentru a rămâne în preajma primelor două locuri. Am jucat cu o echipă care are un obiectiv clar, evitarea locurilor de baraj pentru că este în această zonă.  

A fost un meci greu pentru că Chindia, pe lângă nedreptîţile care li s-au făcut în acest an, este o echipă bună şi probabil că dacă era mai multă atenţie şi la meciurile lor ca şi la alea noastre nu erau aici nici noi şi nici ei. 

O victorie este importantă indiferent după ce vine pentru că atâta timp cât vrei să devii mare o victorie este importantă. 

Noi veneam după două meciuri nu slabe, foarte slabe, execrabile aş putea spune, pentru că asta nu e faţa Botoşaniului pe care eu îl antrenez şi nu sunt adeptul jocului câştigat urât, pentru că jucând urât nu ai viitor. 

Am fost un antrenor care am luat o echipă, am dus-o din prima în play-off, al doilea an am fost acolo, iar al treilea an mi-au lipsit zece minute. Şi vă daţi seama că şi pentru mine ca om a fost o durere pe care au simţit-o şi jucătorii. 

Au apărut anumite lucruri în sânul echipei care i-au dezechilibrat şi pe jucatori, şi pe mine, dar sper că vom învăţa cu toţii,. Nu este o greşeală, este o lecţie. Când nu înveţi din lectie e o greşeală, dar sprer să ieşim cu bine anul acesta, apoi vedem ce va fi. 

(n.r. despre declaratiile patronului) Din punctul meu de vedere nu îşi au rostul vorbitul în presă, nu cred că este ok. Daca avea de reproşat, trebuia să mă cheme să îmi spună mie în faţă, dar sper că a înţeles. 

Şicanele astea nu m-au afectat pe mine că eu nu sunt om fals să râd în faţa sa în spate. E starea mea şi nu am nicio obligaţie faţă de nimeni şi nu joc teatru în faţa nimănui indiferent că e patron, antrenor, jucător. Aşa simt, aşa mă comport.  

Vă daţi seama că nu este uşor pentru jucător să vadă că e atacat antrneorul lor, dar sper că învăţăm fiecare lecţiile 

(n.r. dacă sezonul viitor va mai fi la Botoşani?) Nu stiu, asta simt acum. Mai sunt cinci etape, ne dorim să le transformăm în şapte (n.r. locul şapte, care duce la barajul pentru cupele europene) şi vom vedea ce se întâmplă.

Sunt la început de carieră. Eu sunt ca un copil care a debutat în Liga 1 la 16-17 ani. Începi la o echipă de provincie şi automat că orice copil caută să evolueze şi pleacă de lângă mamă, de lângă tată. Asta e viaţa noastră”, a declarat Croitoru, după meci. 

Chindia - FC Botoşani 1-2, în play-out-ul Ligii 1

FC Botoşani a învins, vineri, la Ploieşti, cu scorul de 2-1, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat: Chamed ’41 / Roman ’43, Papa ‘66

Chindia: D. Moldovan – Butean, Piţian, Iacob, Dinu (Corbu ’82) – A. Şerban (Jipa ’82), Dulca, Passaglia (Chunchukov ’82), Popadiuc (Sila ’65) – Chamed – D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi

FC Botoşani: E. Pap – Braun, E. Florescu, A. Şeroni, Ţigănaşu – Papa, Dican, Haruţ – Santos (Tîrcoveanu ’46), M. Roman (Grubac ’86), Mailat (Jaja ’65). Antrenor: Marius Croitoru

Arbitri: Sorin Costreie – Mihai Marius Marica, Ferencz Tunyogi – Ionuţ Coza

Observator: Vasile Bratu

Partida CS Mioveni – Dinamo este programată la ora 20.30.

Meciul Sepsi – UTA Arad va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, confruntarea U Craiova 1948 – Academica Clinceni este programată duminică, la ora 15.00, iar partida FC Rapid – Gaz Metan Mediaş se va disputa luni, de la ora 20.30.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 32 de puncte, 2. . FC Botoşani – 32, 3. Sepsi – 30, 4. UTA Arad – 26, 5. U Craiova 1948 – 25, 6. CS Mioveni - 22, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 1, 10. Gaz Metan Mediaş – -25.

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniplecarereactieliga 1 

viewscnt
Articole similare