Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru a răbufnit la conferinţa de presă, înaintea partidei dintre Botoşani şi Craiova: “În momentul acesta nu am 18 jucători de câmp plus doi portari.”

Marius Croitoru a răbufnit la conferinţa de presă, înaintea partidei dintre Botoşani şi Craiova: “În momentul acesta nu am 18 jucători de câmp plus doi portari.”

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoşani şi exprimat nemulţumirea faţă de situaţia pe care acesta o are la echipă, înaintea partidei cu CS U Craiova.

Marius Croitoru a răbufnit la conferinţa de presă, înaintea partidei dintre Botoşani şi Craiova. Antrenorul în vârstă de 40 de ani, este nemulţumit de situaţia în care se află.

Declaraţiile lui Croitoru înaintea partidei împotriva Craiovei

Legat de situaţia de la club, Croitoru este afectat de faptul că mulţi jucători au ieşit cu rezultat pozitiv la testul de coronavirus, iar acesta nu are suficienţi jucători disponibili pentru partida împotriva Craiovei.

“Din păcate, ne-a afectat și pe noi acest virus și ne-a afectat destul de grav.”, a spus Marius Croitoru la conferinţa de presă. “Acum nu se mai poate vorbi de capacitate, de pregătire fizică... nu am de unde să bag. Un jucător care stă 14 zile în izolare sau în carantină, dacă iese, după două zile nu poate face mare lucru.”

“În cazul în care mi se mai negativează câțiva, probabil doi sau trei, îi voi lua și îi voi trece pe foaie, să am la număr. În momentul acesta nu am 18 jucători de câmp plus doi portari.”

Marius a vorbit şi despre adversara Botoşoniului, Craiova, cu care echipa sa nu se putea compara nici înainte de pandemie şi nici acum, pentru că echipa de pe locul 2 este mult mai organizată.

“O excepție, dar când toată echipa era aptă, când nu trăiam aceste momente de haos, de teamă să nu te îmbolnăvești. Erau alte vremuri. “Nu putem compara vremurile și nici echipele. Craiova, din punctul meu de vedere, este mult mai organizată și mult mai puternică decât a fost în anii trecuți.”

 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare