Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru anunţă infernul pentru CFR Cluj: "Vom juca aşa cum ştim noi, pe atac!"

Marius Croitoru anunţă infernul pentru CFR Cluj: "Vom juca aşa cum ştim noi, pe atac!"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a reacţionat după partida pierdută de echipa sa pe teren propriu, în faţa Universităţii Craiova, cu scorul de 0-2. Croitoru consideră că oltenii au arătat ca o echipă bună, care poate face diferenţa în orice moment al jocului datorită valorii individuale a jucătorilor săi.

"Nu ştiu dacă a arătat ca o campioană, mai sunt două etape, a arătat ca o echipă bună, cu jucători valoroşi care pot face diferenţa în orice moment. Încercăm să jucăm fotbal, să jucăm cu orice echipă, le-am explicat că n-au nicio presiune, presiunea rezultatului e a mea, ei au o singură obligaţie, de a încerca să joace fotbal", a declarat Croitoru, în cadrul conferinţei de presă de la finalul partidei dintre Botoşani şi Craiova. 

Întrebat dacă echipa sa poate să decidă lupta la titlu, în contextul în care FC Botoşani va juca următorul meci pe terenul lui CFR Cluj iar ardelenii nu îşi permit să mai facă niciun pas greşit pentru a câştiga al treilea campionat consecutiv, Marius Croitoru a anunţat că echipa sa va face tot ce îi stă în putinţă pentru a câştiga meciul: "Mergem la CFR să jucăm cum am jucat cu Craiova, numai pe teren, dacă sunt mai buni ca noi, asta e! Dar noi ne vom duce să jucăm fotbal cum ştim noi şi cum am făcut de atâtea ori, pe atac".

Cu victoria de pe teren Botoşaniului, U Craiova s-a apropiat şi mai mult de titlul, unul istoric, după 29 de ani. Oltenii sunt lideri, cu 44 de puncte, în timp ce CFR Cluj are 40 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, FC Botoşani a rămas pe locul patru, cu 29 de puncte. Până să poată sărbători titlul, Craiova mai are de trecut două hopuri foarte importante. Echipa lui Bergodi mai are de jucat cu Astra şi CFR Cluj. Ultimul meci, cu CFR în Bănie, se poate juca cu titlul pe masă.

 

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare