Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru are gânduri mari şi semnează cu un club din Liga 1: "Primul obiectiv e să calific echipa în play-off". EXCLUSIV

Marius Croitoru are gânduri mari şi semnează cu un club din Liga 1: "Primul obiectiv e să calific echipa în play-off". EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru (41 de ani) este antrenorul echipei FC Botoşani din iunie 2019.

EXCLUSIV | Marius Croitoru are gânduri mari şi semnează cu un club din Liga I! "Primul obiectiv e să calific echipa în play-off"

În primele două sezoane ale lui Marius Croitoru, FC Botoşani a reuşit să se califice în play-off, iar în sezonul trecut a jucat chiar în preliminariile Europa League. 

În ambele sezoane, antrenorul a tras foarte multe laude pentru modul în care joacă echipa. 

Acum, Croitoru a recunoscut, în direct la Telekom Sport, că este foarte aproape să semneze un nou contract cu FC Botoşani, valabil pentru doi ani!

"Primul obiectiv e să calific echipa în play off şi să imi termin contractul. Dar da există o posibilitatea să semnez cu Botoşani încă doi ani de zile. Am ofertă în momentul de faţă, da, discutăm.

(n.r. Eşti aproape să...) Sunt foarte aprope! Pentru că există oameni acolo pe care îi respect foarte mult", a declarat Marius Croitoru pentru telekomsport.ro. 

FC Botoşani vrea in play-off! 

Intrebat despre obiectivul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru a dat un răspuns amplu prin care a explicat filozofia sa de antrenor. 

"Vreau sa ma duc în play-off iar, dar din punctul meu de vedere sunt 2 tipuri de antrenori. Unii formatori şi unii care antrenează rezultate. Cei care antrenează rezultatele lucrează cu jucători consacraţi, maturi, este alt rezultat de gestionat, altă atmosferă, alt grup.

Şi după antrenori care se duc la cluburi mai mici unde au libertate, formează lotul de care au nevoie pentru că din punctul meu de vedere stabilitatea ţi-o dă relatia pe care o ai cu patronul", a declarat Croitoru. 

După 20 de etape scurse din Liga 1, FC Botoşani ocupă locul 4, cu 33 de puncte. 

"Am cerut derogare la Federaţie să imi dea voie să stau pe bancă ca antrenor secund, nu mi-a fost dată"

Marius Croitoru şi-a luat Licenţa A în Republica Moldova, însă această mişcare l-a costat mult, mult mai mult decât ar fi plătit dacă ar fi făcut cursurile în România.

Antrenorul a intâmpinat probleme când a vrut să se înscrie în România, iar acest lucru l-a costat: FRF i-a interzis să mai discute cu mass-media după partidele oficiale! Într-o situaţie similară se află şi Iosif, tehnicianul Rapidului.

"Eu mi-am urmat paşii normali pe care îi face orice antrenor. Numai că în momentul în care am preluat echipa de liga 1 aveam licenţa B, eram în curs de licenţa A , am cerut derogare la Federaţie să imi dea voie să stau pe bancă ca antrenor secund, nu mi-a fost dată.

Am mers un an cu licenţa B, între timp am luat licenţa dar având un contract în derulare n-am vrut să îl schimb... să rămân cu aceleaşi clauze, după care a ieşit acea discuţie că sunt antrenor de portar. Nu sunt antrenor de portar cu licenţa B!", a conchis Marius Croitoru. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botoşani 

viewscnt
Articole similare