Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru crede că FC Botoşani îl are pe cel mai bun mijlocaş din Liga 1: "E cel mai inteligent. Nu are rival!"

Marius Croitoru crede că FC Botoşani îl are pe cel mai bun mijlocaş din Liga 1: "E cel mai inteligent. Nu are rival!"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoşani, regretă absenţa argentinianului Jonathan Rodriguez la meciul cu U Craiova.

Argentinianul, pe care Croitoru îl consideră cel mai bun mijlocaş din România, nu a putut fi adus la timp în ţară, pe perioada pandemiei, iar antrenorul Botoşaniului nu poate miza pe el la meciul din Bănie, care va marca revenirea Ligii 1.

Croitoru: "La Craiova m-ar mulţumi şi un egal, dar nu mă duc să obţin un egal"

"La Craiova m-ar mulţumi şi un egal, dar nu mă duc să obţin un egal. Mă duc să joc fotbal, să câştig. Vom vedea la ora meciului dacă putem face acest lucru. Noi ce am avut de demonstrat, am demonstrat. Am terminat campionatul regulat pe  locul 3, la un punct de Craiova, înseamnă că avem valoare. Înseamnă că Botoşani nu mai e o echiă care se mulţumea ca până acum cu locul 7-8. Ne dorim mult mai mult, dar acest lucru se poate reliazi pe teren, cu rezultate.

Rodriguez este cel mai bun număr 6 din românia, este cle mai inteligent. Are cele mai multe pase, are cele mai multe mingi recuperate, cele mai multe mingi jucate. pentru un mijlocaş pe poziţia lui număr 6 , din punctul meu nu are rival. Pentru noi contează enorm să joci fără cel mai bun mijlocaş din românia. Dar vom încerca să ne adaptăm şi să suplinim absentţa lui", a declarat Croitoru.

Meciul U Craiova - FC Botoşani este programat să se dispute vineri, de la ora 20:00, pe Ion Oblemenco, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare