Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, declaraţia zilei în Liga I: ”Dacă nu dai gol şi daca nu iei, se termină 0-0” :) Antrenorul Botoşaniului şi-a dezvăluit ”principiul”

Marius Croitoru, declaraţia zilei în Liga I: ”Dacă nu dai gol şi daca nu iei, se termină 0-0” :) Antrenorul Botoşaniului şi-a dezvăluit ”principiul”

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru se anunţă un nume puternic pentru spectacolul de la finalul partidelor din Liga I. Noul antrenor al Botoşaniului a aruncat ”bomba” după victoria cu Voluntari, scor 4-1.

Fotbalul se joacă pe goluri. Eu am alte idei, nu alea ca să câştigi un meci nu trebuie să iei gol. Că dacă nu dai şi nu iei se termină 0-0. Principiul meu, ideile mele, e că trebuie să dau un gol mai mult ca adversarul”, a spus Marius Croitoru, la finalul meciului dintre Botoşani şi Voluntari.

Hai să fim realişti, mai e mult până la playoff, suntem la început, în formare, ne-au plecat mulţi jucători, mulţi dintre ei titulari. Am încercat să aduc pe profilul care mie îmi place, dar mai au nevoie de timp, de acomodare. Ne mai trebuie şi nouă 1-2 jucători, dar în timp să sperăm că îi vom aduce

Bineînţeles că merg la victorie şi cu FCSB. V-am zis că la un meci sunt puse în joc 3 puncte şi e normal să mergi să câştigi. În teren nu mai există respect. Există război, muncă, cine e mai bun să câştige şi e şi normal ca ei să-şi dorească victoria.

Sunt bucuros că am reuşit să termin meciul cu 4 juniori în teren, ceea ce  pentru mine şi Botoşani e un lucru mare. Vreau să ajung să joc chiar cu mai mulţi juniori, pentru că ei sunt viitorul”, a explicat Croitoru.

Afla mai multe despre: croitorubotosani,  

viewscnt
Articole similare