Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, deranjat chiar în timpul interviului: „Nu vă înţeleg. De ce credeţi acest lucru?!” + Cuvinte de laudă pentru CFR

Marius Croitoru, deranjat chiar în timpul interviului: „Nu vă înţeleg. De ce credeţi acest lucru?!” + Cuvinte de laudă pentru CFR

Superliga

Comentarii

Botoşani a pierdut meciul cu CFR Cluj şi a trimis titlu în Gruia!

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a vorbit după meci despre cele mai importante subiecte.

Despre CFR Cluj:

„Felicitări! Este echipa care la sfârşitul campionatului, sau cu o etapă înainte de final, este pe primul loc nu mai poate fi ajunsă. Este pe primul loc, este meritat pentru că nu au ajuns acolo întâmplător. Este munca de un an de zile a acestor băieţi. Cred că a fost un meci frumos, un meci care face cinste şi lor ca echipă campioană, şi nouă ca participantă în playoff”.

Despre un posibil transfer a lui Rodriguez la CFR:

„Este o greşeală să credem aşa ceva despre Rodriguez şi chiar dacă ar face- o este libera lui alegere. Este la final de contract şi poate să semneze cu cine vrea el. Nu din cauza asta nu a fost în lot de prietenia dintre Iftime si Gigi. Şi ce? joacă patronii? Ce dacă suntem prieteni? Nu vă înţeleg de ce credeţi lucrul acesta? Să spună Burcă sau Bordeianu care sunt la CFR.

Ei au jucat împotriva FCSB-ului. A venit cineva la ei sau împotriva CFR cât timp au fost la noi, li s-a oferit ceva? Li s-a pormis ceva? Doar ei sunt acolo, sunt martori vii. Nu înţeleg de unde atâtea speculaţii. Dacă ştie cineva ceva, păi nu au martori? Să vină domnul Andrei sau domnul Bordeianu şi să spune ”domne eu cât am jucat la Botoşani, când am jucat cu CFR a venit domnul Iftime şi mi-a promis prima asta de la..” De ce n o fac? Pentru că nu este nimic adevărat”.

Despre următorul meci:

„Am încercat să luăm şi un punct pentru că ne păstra distanţa de 3 puncte între noi şi Clinceni care mai are două meciuri. Mai avem o deplasare foarte grea la o echipă care de asemenea are un obiectiv destul de măreţ dar pe măsură la tot ceea ce se întâmplă la acea echipă, Sepsi.”

FC Botoşani în următoarea etapă se va duela cu Sepsi, miercuri, de la. 20:00. 

Afla mai multe despre: cfr clujfc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare