Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, deranjat de acuzele lui Gigi Becali: „E cea mai mare prostie!”

Marius Croitoru, deranjat de acuzele lui Gigi Becali: „E cea mai mare prostie!”

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoşani, s-a arătat deranjat de acuzele lui Gigi Becali şi a negat că l-ar fi influenţat, aseară, pe Denis Haruţ să nu semneze cu FCSB.

N-am fost nicăieri, am fost la hotel. Gigi Becali a fost prost informat, el nici măcar nu a fost acolo doar i s-a spus ceva eronat. E cea mai mare prostie ce a spus Gigi Becali. El vroia să-şi protejeze investiţia. Nu eu l-am sfătuit pe Haruţ să refuze FCSB.

Nu e salariul spus de Gigi Becali, ajungea acel salariu abia în anul 3. La suma aceea se ajungea mai târziu. Denis Haruţ n-a vrut să semneze, el a fost singur acolo alături de Valeriu Argăseală. Putea să ia orice decizie.

Dacă se spune că eu l-am influenţat pe Haruţ, da! I-am zis să meargă la FCSB când a plecat de la FC Botoşani”, a declarat Marius Croitoru în direct la ProSport.

Ce acuze a făcut Gigi Becali la adresa antrenorului

Eu cred că totul s-a rupt când el a vorbit cu Croitoru. A stat în parcare, nu ştiu de ce nu a venit şi el la discuţii. Ce, noi nu eram oameni? Nu am fi avut nicio problemă, era antrenorul lui, l-am fi primit fără probleme. În fine… L-a sunat, i-a zis de cei doi ani în plus de contract, ce i-a mai spus, ce nu i-a mai spus şi apoi ne-a refuzat”, a declarat Gigi Becali pentru aceeaşi sursă.

Denis Haruţ a fost extrem de aproape de transferul la FCSB. Fundaşul de 21 de ani a venit în Bucureşti pentru a-şi negocia şi a semna contractul, după ce Valeriu Iftime a fost de acord cu oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali. Însă totul a picat în ultimul moment, din cauza unei clauze din contract. Cei de la FCSB i-a pus în faţă un contract pe cinci ani, plus o opţiune de prelungire unilaterală cu încă doi ani. Haruţ a considerat că acea clauză de prelungire nu este legală şi a refuzat să semneze contractul.

 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare