Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, discurs înainte de FC Botoşani - FCSB. „Veniţi să vedeţi condiţiile de antrenament. Din balon am ajuns în play-off”. Săgeţi pentru rivalele din play-off: „Toate aveţi jucători de la noi”

Marius Croitoru, discurs înainte de FC Botoşani - FCSB. „Veniţi să vedeţi condiţiile de antrenament. Din balon am ajuns în play-off”. Săgeţi pentru rivalele din play-off: „Toate aveţi jucători de la noi”

Superliga

Comentarii

În prima etapă din play-off FC Botoşani se va duela cu FCSB.

Partida dintre Botoşani - FCSB se va juca duminică, 18 aprilie, de la ora 21:00 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoşani, a vorbit despre situaţia echipei sale înainte de partida cu FCSB. Tehnicianul îşi laudă jucătorii pentru modul în care se pregătesc, în ciuda condiţilor precare.

„Mi-aş dori din suflet să se repete cel puţin rezultatul de anul trecut, dar nici ei nu mai sunt ce au fost anul trecut şi nici eu. Playofful e împărţit în două, şi din punct de vedere al valorii şi al punctelor. Primele trei sunt apropiate şi sunt îndreptăţile să lupte pentru titlu, iar următoarele trei pentru acel loc 4. Este realizabil. Şi valoric şi ca puncte suntem aproape de locul 4. Este un loc pe care îl putem obţine. 

„N-am nici cea mai mică teamă”

Anul trecut, FC Botoşani a pierdut o dată cu FCSB şi a câştigat o dată. Iar în playoff am văzut două egaluri. Nu ştiu cum văd unii că pierd. Că vorbesc prostii, că vorbesc ca să se afle în treabă, e treaba lor, puţin mă interesează. Vrei să câştigi cu FCSB, trebuie să îi ataci. Nu merge să te aperi cu  FSCB şi să câştigi. Poate merge o dată... nici nu sunt construiţi, nu sunt selectaţi jucătorii noştri pentru a face un joc de apărare.

Sincer, scopul nostru nu este să intrăm în playoff şi să ne apărăm. Acum, sincer să vă spun, indiferent de rezultat, se găseşte unul care să vorbească... n-am nici cea mai mică teamă” a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB, Croitoru.

„Terenul arată ca după război, în condiţiile în care aceşti băieţi minunaţi nu au intrat pe teren de trei luni de zile. De două luni şi jumătate, FC Botoşani s-a antrenat numai în balon, 20m pe 40m. Din balon am ajuns în playoff. Toată lumea se plânge. Veniţi să vedeţi condiţiile în care s-au antrenat aceşti băieţi!” a mai adăugat antrenorul.

„Uitaţi-vă în playoff, nu vedeţi echipă în playoff fără jucători de la Botoşani. Niciuna... ” a conchis Croitoru.

Prima etapă:

Vineri, 16 aprilie

    Ora 17.30 UTA Arad – Viitorul Constanţa (play-out)
    Ora 20.30 Astra Giurgiu - Dinamo (play-out)

Sâmbătă, 17 aprilie

    Ora 15.00 Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt (play-out)
    Ora 17.30 Gaz Metan Mediaş - FC Voluntari (play-out)
    Ora 20.30 Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (play-off)

Duminică, 18 aprilie

    Ora 13.30 FC Argeş - Politehnica Iaşi (play-out)
    Ora 18.30 CFR Cluj - Academica Clinceni (play-off)
    Ora 21.00 FCSB - FC Botoşani (play-off)


Toate meciurile vor fi în direct la Telekom Sport.





 

Afla mai multe despre: marius croitorufcsbfc botosani 

viewscnt
Articole similare