Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, discurs misterios după ce FC Botoşani a pierdut: "Anul ăsta nu vor să ne mai scape". Ce îl nemulţumeşte

Marius Croitoru, discurs misterios după ce FC Botoşani a pierdut: "Anul ăsta nu vor să ne mai scape". Ce îl nemulţumeşte

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul FC Botoşani, Marius Croitoru, a lansat o cascadă de ironii după înfrângerea cu Academica Clinceni, lăsând să se înţeleagă că echiipa lui nu este dorită în play-off.

FC Voluntari a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Botoşani, în etapa a XIX-a a Ligii I. Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 49. În ciuda eliminării lui Şeroni, jucătorii echipei FC Botoşani au dominat meciul disputat pe un teren foarte greu şi au cerut mai multe lovituri de la 11 metri.

La finalul meciului, Marius Croitoru a fost surprins în timp ce vorbea, pe teren, cu centralul Radu Petrescu: "Se pare că nu ne prieşte acest teren. E greu când joci singur împotriva tuturor, dar asta e. Anul trecut ne-au scăpat, anul ăsta se pare că nu vor să ne mai scape. Asta e, e greu, muncim. Turma. Nu am zis că nu suntem doriţi. Am zis că ne-au scăpat anul trecut, asta am zis. Vremea, adversarul. A fost un arbitraj extraordinar... de bun. Extraordinar de bun. Nu, de ce să fie ironie? Un arbitru extraordinar de bun. Merită pe deplin tot ceea ce... Ecuson FIFA, e extraordinar de bun.

Au fost mai buni ca mine, m-au bătut, au fost mai buni ca mine.  N-am ce să... Echipa adversă şi-a apărat şansele, a jucat corect, ce treabă am eu cu ei? Au fost mai buni, m-au bătut 2-1, bravo lor, felicitări. Nu mă îngrijorează nimic, n-am niciun fel de teamă şi nu mă sperie nimic.

Toţi ne dau lecţii despre ce să vorbim. Sunt oameni care ies şi ne învaţă ce să vorbim şi ce să spunem sau despre cine. Ar trebui să vedem condiţiile în care se joacă, nimic mai mult. 

Probabil nu ştiu realitatea, că nu poţi să joci fotbal pe un teren ca ăsta, dar am jucat amândouă echipele pe acelaşi teren, au fost ma buni ca noi, ne-au bătut, bravo lor, felicitări. Să sperăm că vom avea puterea să revenim, pentru că e greu, e frustrare mare în vestiar. Din păcate, cred că am avut meciul în mână. Chiar şi în 10 oameni am controlat şi am avut ocaziile mari. Am fi meritat mai mult", a declarat Marius Croitoru.  

Afla mai multe despre: marius croitorubotosaniclinceni 

viewscnt
Articole similare