Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, dorit insistent de o altă formaţie din Liga 1! Cât ar costa plecarea sa de la Botoşani: ”Mi-a propus această clauză” | EXCLUSIV

Marius Croitoru, dorit insistent de o altă formaţie din Liga 1! Cât ar costa plecarea sa de la Botoşani: ”Mi-a propus această clauză” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Plecarea lui Marius Croitoru de la Botoşani ar fi costisitoare pentru antrenor dacă acesta încă este sub contract cu clubul.

Mariu Croitoru a devenit cel mai longeviv antrenor actual al unei echipe din Liga 1, după despărţirea dintre UTA Arad şi Laszlo Balint.

Tânărul tehnician se află la echipa lui Valeriu Iftime din 2019 şi a reuşit să transforme formaţia moldoveană într-una dintre cele mai puternice din campionat.

După două calificări consecutive în play-off, Botoşani a ratat la limtă clasarea printre primele şase în actualul sezon, dar va disputa barajul pentru accederea în cupele europene.

Graţie muncii de senzaţie reuşită în Moldova, la un club care îşi vinde constant cei mai buni jucători, Croitoru a atras atenţia mai multor echipe din Liga 1.

Gigi Becali rămâne un admirator al său, însă nu FCSB încearcă să îl ”fure” de la Botoşani, ci FC Voluntari.

Ilfovenii îl doresc insistent pe tehnician, dar Valeriu Iftime a dezvăluit că antrenorul echipei sale l-a informat că nu va pleca încă.

Cât ar costa plecarea lui Marius Croitoru de la Botoşani

Totuşi, atunci când va fi cazul unei despărţiri, dacă încă este sub contract cu clubul, Croitoru va fi nevoit să îi plătească lui Iftime două milioane de euro, bani pe care ar fi nevoit să îi obţină de la noua echipă.

Nu cred că (n.r. ar pleca) la FCSB, cel puţin din câte cred eu, şi ştiu poziţia lui faţă de FCSB, nu ar fi fost niciodată o variantă fezabilă sau clară pentru el pentru a pleca acolo.

Marius nu mi-a pus o clauză în defavoarea mea, Marius a propus o clauză de două milioane de euro dacă pleacă. Adică să îmi plătească el mie dacă pleacă de sub contract de la mine.

A fost un gest de mare fair-play faţă de Botoşani, de ataşament faţă de relaţia mea cu el, <<nea Valeriu, nu plec.  Semnez clauză de două milioane de euro dacă plec>>.

Asta era discuţia. Pentru mine, fotbalul nu e nici viaţă, nici moarte, pentru mine fotbalul este un spectacol pe care îl iubesc.

Nu am făcut fotbal, dar ţin la fotbal şi fac toate eforturile să îl menţin la Botoşani”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare