Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru e sincer: "Nu ştiu dacă se transferă. Mă duc să văd dacă are ghetele în vestiar"

Marius Croitoru e sincer: "Nu ştiu dacă se transferă. Mă duc să văd dacă are ghetele în vestiar"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani este la trei puncte de locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, ocupat de Chindia Târgovişte, iar acum echipa pregătită de Marius Croitoru joacă, duminică, pe propriul teren, cu Dinamo.

"Avem un moral bun, ne aşteaptă un meci destul de dificil, cu o echipă foarte bună, o echipă care în ultimele meciuri a arătat o formă foarte bună. Asta e Dinamo, e o echipă foarte bună, dar cu problemele lor foarte mari.

Trebuie să fim conştienţi că nu jucăm cu problemele lor, ci jucăm cu nişte jucători de mare clasă, nişte jucători foarte buni, pentru nivelul din România. Atunci când intră în teren, nu intră cu problemele, ci intră cu valoarea şi trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei" , a spus Marius Croitoru.

Cu 9 goluri marcate şi 2 pase decisive, Hamidou Keyta este cel mai bun marcator de la FC Botoşani. În urma evoluţiilor bune din actualul sezon, mijlocaşul francez a intrat în atenţia cluburilor importante din Liga I, iar antrenorul moldovenilor se aşteaptă oricând să rămână fără golgheter.

"Nu ştiu nimic, pe mine nu m-a anunţat clubul nimic. Keyta a fost prezent la antrenament. E posibil să plece, mi s-a mai întâmplat să pregătesc meciul cu el o săptămână şi cu o zi înainte să-şi ia ghetele şi să plece. Deocamdată nu intru în vestiar, mă duc să văd dacă are ghetele. Dacă are ghetele, înseamnă că e posibil să fie la antrenament. Dacă nu are ghetele, înseamnă că s-a făcut transferul" , a glumit Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare