Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, extrem de supărat la finalul meciului FC Botoşani - Astra 0-0: "Ucizi fotbalul când te pui pe două linii. Portarul avea mănuşile la uscat!"

Marius Croitoru, extrem de supărat la finalul meciului FC Botoşani - Astra 0-0: "Ucizi fotbalul când te pui pe două linii. Portarul avea mănuşile la uscat!"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani) a fost extrem de supărat la finalul jocului FC Botoşani - Astra 0-0. Antrenorul gazdelor i-a acuzat pe rivalii de la Giurgiu că au refuzat să joace şi că au fost foarte defensivi. Croitoru i-a şi ironizat pe Alibec, Budescu şi compania pentru modul în care s-au prezentat la joc.

FC Botoşani - Astra s-a terminat 0-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1. Croitoru n-a contenit cu criticile la adresa jucătorilor Astrei şi a spus că aceştia ucid fotbalul când se pun pe două linii încercând să se apere.

"Sunt foarte supărat. Din păcate, n-am avut nici dinamica pe care o aşteptam şi pe care am arătat-o de foarte multe ori acasă. E foarte greu să joci cu o echipă care nu are nimic de pierdut, să vii să te aperi cu jucători total defensivi, să nu ai plăcere să joci fotbal, să refuzi jocul pur şi simplu, mai ales când totul e de partea ta, nu ai presiune, nu ai nimic.

Să vii doar ca să rupi fotbalul, să rupi din spectacol... Practic, au avut în teren doar doi jucători de atac. Restul, doar defensivi. Am mai văzut secvenţele astea, au jucat ca prin anii 2000, autogara... Dar asta e, fiecare antrenor îşi face strategia lui.

Păi când îi ai pe Gheorghe şi Balaure şi tu joci cu 5 fundaşi şi cu 3 jucători la închidere, puteţi să-mi spuneţi ce vreţi. Cred că a văzut toată lumea. De când am văzut foaia de joc mi-am dat seama că au venit aici să nu piardă. Şi-au atins scopul, dar eu în viaţa mea nu aş putea să fac aşa ceva. Dar fiecare antrenor are metoda lui.

Eu încerc să joc ofensiv. Chiar dacă iau bătaie, asta este. Am mai văzut astfel de momente prin anii 2000, cu autobaza şi autogara. În prima repriză am avut două ocazii mari, la Dugandzic şi Ashkovski, iar ei au avut prima ocazie mare cu Takayuki, dar după aia nici nu ne-au călcat careul, portarul meu avea mănuşile la uscat. Sunt mai fericit să j
oc cu echipe care vin să joace. Dar ucizi fotbalul când te pui pe două sau trei linii. Pe Budescu şi Alibec fundaşii mei i-au anulat total astăzi", a spus Marius Croitoru la final.

După acest rezultat, Astra a rămas pe locul trei în clasament, cu 29 puncte, în timp ce FC Botoşani a rămas pe locul patru, cu 29.

 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare