Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, fascinat de un fotbalist de al său. ”El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea”.

Marius Croitoru, fascinat de un fotbalist de al său. ”El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea”.

Fotbal intern

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul FC Botoşani, l-a lăudat pentru unul dintre cei mai bine cotaţi jucători ai săi.

Hervin Ongenda, 25 de ani, este un francez provenit din academia PSG, care a jucat prima oară pentru moldoveni în 2018. După un an şi jumătate în care a impresionat, francezul a plecat la Chievo pentru 500 de mii de euro, ca apoi să revină la Botoşani după doar 6 luni, liber de contract.

În elementul său la club, jucătorul de 25 de ani a fost lăudat de antrenorul său, care este de părere că Ongenda este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a văzut.

”Când este în formă şi vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulţumit de el. E greu să-i facă faţă cineva atunci când evoluează bine. Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, şi la antrenamente, şi la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a declarat Marius Croitoru pentru GSP.

FC Botoşani are mari speranţe de a prinde play-off-ul în acesta sezon. Echipa se află pe poziţia a 5-a şi, cu doar 6 etape rămase, are 7 puncte peste primul loc de play-out.

Rezumat Cupa României FC Botoşani- U Craiova 0-1

Afla mai multe despre: fc botoşanimarius croitoruhervin ongenda 

viewscnt
Articole similare