Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, faza zilei! Ce i-a transmis lui Ouzounidis: "Bun venit în România şi să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul"

Marius Croitoru, faza zilei! Ce i-a transmis lui Ouzounidis: "Bun venit în România şi să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul"

Cupa României

Comentarii

Marius Croitoru a vorbit la conferinţa de presă înaintea partidei dintre Botoşani şi Craiova, din Cupa României şi a fost ironic cu noul antrenor al echipei adverse.

Marius Croitoru îi urează bun venit noului antrenor al celor de la Craiova

FC Botoşani se va întâlni cu Craiova în sferturile de finală ale Cupei României, joi de la ora 20:30. Înaintea partidei de mâine, Marius Croitoru a vorbit despre echipa sa şi despre noul antrenor al oltenilor, Marinos Ouzounidis. 

Antrenorul celor de la Botoşani a mai făcut declaraţii şi cu privire la adversara din cupă, dar şi despre gazonul pe care se va disputa meciul.

"Mi-aş fi dorit alt adversar, asta pot să spun sigur. Mi-aş fi dorit un adversar mai facil. Ştiu că trebuie să mă aştept la o echipă Craiova dornică să se califice mai departe. În rest, nu cred că poate schimba un antrenor foarte multe într-un timp atât de scurt.

"Are în CV echipe mari, are participări în cupele europene, ceea ce spune multe despre nivelul lui. Eu îi urez bun venit în România şi să dea Dumnezeu să înceapă cu stângul. Singura problemă majoră este starea gazonului, pentru că la noi aici a nins foarte mult în ultima săptămână şi ne-a dat peste cap puţin", a declarat Marius Croitoru.

FC Botoşani o va întâlni pe Craiova, după un joc foarte bun, făcut acasă, care le-a adus victoria împotriva celor de la CFR Cluj, scor 2-1. Echipa patronată de Valeriu Iftime a ajuns în sferturi după o partidă câştigată în faţa celor de la Chiajna, cu scor 0-2. 

FC Botoşani este pe locul 5 în campionat şi are 33 de puncte, după 22 de meciuri jucate în Liga I.

Afla mai multe despre: marius croitoru botosani 

viewscnt
Articole similare