Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, gata de revanşă cu Sepsi. Şi-a atenţionat elevii: "Trebuie să înţeleagă!"

Marius Croitoru, gata de revanşă cu Sepsi. Şi-a atenţionat elevii: "Trebuie să înţeleagă!"

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sepsi şi a spus că "a dat milităria jos din pod" cu elevii săi şi le-a atras atenţia că locul de play-off nu mai este atât de sigur.

Croitoru abia aşteaptă să-şi ia revansă după meciul tur, în care echipa sa a fost egalată la ultima fază şi antrenorul Botoşaniului a avut o reacţie nervoasă.

"Trebuie sa inteleaga ca daca am avut doua infrangeri la rand impotriva FCSB  si a Craiovei nu ne mai permitem pasi gresiti. Trebuie sa inteleaga ca etape raman din ce in ce mai putine iar distanta dintre noi si locul 7 este cu mult mai mica fata de cum a fost acum trei etape. E normal sa preschimbam aborsarea.

Nici noi nici ei nu traversam o perioada foarte buna, foarte... din punctul acesta de vedere al golurilor marcate. Este un meci de play-off in care conteaza foecare gol, fiecare faza, fiecare metrui de teren asi cred ca inaintea spectacolului conteaza cel mai mult suifletul, sufletul pe care -l opuyi in acesrt meci si lasand deoparte spectacolul , ne intereseaza cele tei puncte pentru ca sunt mai imporante acuma decat  un joc spectaculos cu multe goluri.

Nu voi schimba dar jucatorii trebuie sa inteleaga ca inaintea spectacolului cele mai importante sunt cele trei puncte 03: 16 Cel mai important este sa castigam. (n.r. - E o dorinta de revansa dupa ce a fost in tur?) Da, si eu si jucatorii. Este un meci important este un meci capital pentru noi pentru a ramane acolo sus"
, a spus Marius Croitoru.

Meciul FC Botoşani Sepsi se joacă luni, 15 martie, de la ora 17:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare