Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru îi pune în gardă pe arbitrii de la următorul meci: „Ţineţi cont de faptul că muncim zi de zi”

Marius Croitoru îi pune în gardă pe arbitrii de la următorul meci: „Ţineţi cont de faptul că muncim zi de zi”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani va juca următorul meci în deplasare, pe stadionul „Ion Omblemenco”, cu Universitatea Craiova.

Meciul din etapa cu numărul 26 din Liga I va avea loc sâmbătă, de la ora 14:30 şi va fi în direct pe TV Telekom Sport şi telekomsport.ro.
Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a prefaţa duelul care va avea loc în Bănie. Tehnicianul a ţinut să îi avertizeze pe arbitri înaintea partidei: „Eu îmi doresc la fiecare meci un arbitraj echidistant. Arbitrii trebui să înţeleagă că sunt puşi acolo doar să împartă dreptate şi nimic altceva. Arbitrajul românesc trece printr-un moment nefavorabil, pentru că sunt greşeli meci de meci, greşeli mari, care influenţează rezultatul final. Dacă ar fi greşeli la jumătatea terenului nu ar fi nimic, pentru că nu e nimeni nebun să se ia de ei, dar când sunt decizii importante care influenţează rezultatul normal că te deranjează, nu ai cum să fii impasibil la ceea ce fac ei. Avem şi noi trăirile noastre, muncim zi de zi, nu pot să înţeleg cum un arbitru aflat la 2 metri ia o decizie neconformă cu ceea ce se întâmplă pe teren. De asta ne dorim să fie implementat sistemul video, pentru că atunci indiferent de decizie, poate fi îndreptată acea greşeală".
 
Avem un moral bun, ultimele 15 partide spun foarte multe despre forma noastră. De la începutul campionatului am făcut 19 puncte. Noi în tur am reuşit să depăşim perioada grea, când am avut o formă mult mai slabă decât avem acum. Avem obiectivul nostru clar, nu ne poate abate nimeni de la drumul nostru. Dar pot apărea şi piedici, mi-ar fi plăcut să fie Botoşani calificată în play-off cu cinci etape înainte, dar nu suntem în aceeaşi situaţie ca anul trecut când ne trebuiau patru victorii. Mergem la Craiova cu gândul clar de a câştiga. Nu mergem acolo să ne închidem, avem nevoie de cele trei puncte. Nu avem niciun complex faţă de ei, mergem să luăm cele trei puncte. Nu avem de ce să avem teamă de ei, nu au fost cu nimic mai presus decât noi", a conchis Croitoru.
FC Botoşani, înainte de acest meci, este pe locul 5 în clasament, cu 37 de puncte şi are şanse reale la play-off. 
 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniarbitri liga 1 

viewscnt
Articole similare