Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, mesaj pentru fotbaliştii săi: ”Fac un apel la jucători să înţeleagă importanţa acestui meci! E cel mai important din an!”

Marius Croitoru, mesaj pentru fotbaliştii săi: ”Fac un apel la jucători să înţeleagă importanţa acestui meci! E cel mai important din an!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani joacă luni, de la ora 17:30, pe teren propriu, cu UTA. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport.

Formaţia antrenată de Marius Croitoru a urcat pe loc de playoff în Liga 1. Aflată pe locul 5 în Liga 1, gruparea pe care o patronează Valeriu Iftime se pregăteşte de deplasarea de la Arad:

”În funcţie de jocul rezultatelor , se pot clarifica multe lucruri. Nu în totalitate, dar în mare măsură se pot aşeza, cel puţin pentru noi, pe făgaşul normal. Suntem echipă foarte bună de deplasare, suntem echipă care jucăm pe orice teren la victorie, ceea ce vom face şi luni, vom merge la Arad că câştigăm” a mărturisit Marius Croitoru, într-o conferinţă de presă

”Jucând luni, după ce se termină toată etapa, vezi în ce moment te afli. Şi s-ar putea ca în mare parte problemele noastre să fie rezolvate. De aceea fac un apel la jucători să înţeleagă importanţa acestui meci. Probabil va fi cel mai important din acest an. Şi vom trata numai şi numai la victorie” a mai spus tehnicianul botoşănenilor.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare