Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, neliniştit din cauza arbitrajului din Liga I: „Mă întreabă arbitrii de ce ţip. Cum să nu ţip? Doar aşa intrăm în normalitate”

Marius Croitoru, neliniştit din cauza arbitrajului din Liga I: „Mă întreabă arbitrii de ce ţip. Cum să nu ţip? Doar aşa intrăm în normalitate”

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul formaţiei FC Botoşani, consideră că echipa sa a fost dezavantajată de multi ori de greşelile comise de arbitrii.

Croitoru explică de ce este deranjat de abordările arbitrilor din Liga 1 şi nu-l menajează pe Marcel Bîrsan, „centralul” care a dezavantajat-o pe FC Botoşani în duelul din Cupa României cu CS Universitatea Craiova, încheiat 0-1.
 
Enorm de mult îmi doresc implementarea VAR. Atâta timp cât avem VAR, şi reacţiile noastre vor fi total diferite. Ştim că, indiferent de greşeala umană pe care o face arbitrul, există cineva care o poate repara. Sunt nişte anomalii! Ori mergem cu aceste probleme mai departe, ori facem un efort şi le oprim! Mă doare şi e normal să mă deranjeze! Sunt greşeli importante, greşeli care pot influenţa cursul unei echipe. Sunt momente în care arbitrii nu se ridică la importanţa partidelor. Ei n-ar trebui să aibă presiune, presiunea e la antrenori, la jucători. „Mă întreabă arbitrii de ce ţip. Cum să nu ţip, dacă eu am penalty şi tu nu mi-l dai? Ce vrei să spun? Vor să-i aplaudăm pentru greşelile lor? Nu pot, nu sunt construit aşa, nu pot să accept unele lucruri. Nu cred că există meci în Liga 1 care să nu fie influenţat de o greşeală sau mai multe”, a răbufnit Croitoru, în direct, la GSP Live.  
Botoşani este pe locul 5 în clasamentul di Liga I, cu 37 de puncte. Echipa are ca obiectiv calificarea în play-off.

Afla mai multe despre: botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare