Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru nu mai suportă erorile arbitrilor din Liga 1! ”Ne iau banii, fac praf meciul şi noi plătim!”

Marius Croitoru nu mai suportă erorile arbitrilor din Liga 1! ”Ne iau banii, fac praf meciul şi noi plătim!”

Superliga

Comentarii

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 2-2, luni, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani au marcat Kage '35 şi Edjouma '42, iar pentru Craiova au înscris Koljic '31 şi Gustavo '58. La finalul meciului, Marius Croitoru a declart că arbitrii nu sunt penalizaţi de CCA pentru erorile comise.

Meciul de luni seara nu a fost lipsit de faze controversate. În minutul 31, Koljic a deschis scorul, după ce moldovenii au cerut fault în atac. Mai mult decât atât, Malcom Edjouma a egalat în minutul 42, după ce pe reluări s-a văzut clar că Joyskim Dawa a fost în ofsaid. 

 ”Ne iau banii, fac praf meciul şi noi plătim!”

”După aspectul jocului, pot spune că puteam câştiga şi noi, puteau câştiga şi ei. Este un rezultat mai mult pentru celelalte echipe, nu ne avantajează nici pe noi, nici pe Craiova. La primul gol al lor, este fault clar, Ivan se duce cu talpa pe mâna portarului. Golul doi al nostru, clar ofsaid. Sunt greşeli mari de arbitraj. În etapa trecută, am penalty clar şi eliminare gratuită. Acelaşi arbitru face varză alt meci în etapa următoare, nu este reţinut de la delegări. Este un semnal către noi, către oamenii din fotbal: “Batista pe ţambal, că e groasă”.

Golul doi al lor este clar cu mână, nu ştiu câte greşeli mai putem suporta noi, ca antrenori. Am văzut ieri un coleg al meu la limita răbdării. Oamenii aceştia te fac să renunţi, că poţi să păţeşti lucruri de neimaginat, să-ţi crape inima pe bancă.

Arbitrajul nu este bun, ce să spun, dacă nu e? Vreţi să spun că e bun? Ăsta e un semnal de alarmă pentru noi, “nu vorbiţi, că singurii care plătiţi sunteţi voi”. Arbitrii merg în continuare. Eu, dacă nu câştig, nu iau bani, pierd locuri în clasament, pierd bani la buget, se micşorează salarii. Ei, dacă fac praf un meci, două, cinci, îşi iau banii. Mă deranjează cel mai rău că iau banii noştri. Nu sunt plătiţi de Federaţie, de Ligă, sunt plătiţi din munca noastră. Le dăm bani să ne arbitreze corect. Ne iau banii, fac praf meciul şi noi plătim.

Noi lătrăm degeaba, ursul trece. Vorbesc, îmi dă galben. Iese patronul, zice ceva şi ia amendă două sute de mii de lei amendă. Nu ştiu cât mai merg lucrurile aşa, am văzut un coleg la limita răbdării. Vreau să fiu arbitrat corect, nu vreau nici să fiu avantajat, cum a fost azi la golul doi, a fost ofsaid clar. Nu pot să mă culc liniştit, vreau să fie o luptă corectă.

În momentul acesta, singura salvare a fotbalului românesc este VAR-ul. Sunt greşeli pe care oamenii din spatele televizorului le pot repara. Sunt lucruri care mă deranjează teribil. Chindia a fost practic defrişată anul ăsta. Când va exista VAR-ul, nu vor mai fi discuţii, o să vedeţi. Vom sta liniştiţi pe bancă, o să vedeţi antrenori şi jucători mult mai calmi şi mai siguri, fără atacuri dure sau simulări. Fotbalul românesc se va îndrepta”, a spus Marius Croitoru, la finalul meciului.  

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 40 de puncte, FC Voluntari, 32 de puncte, Universitatea Craiova, Farul Constanţa, FC Botoşani, toate cu câte 29 de puncte.

Afla mai multe despre: marius croitoru -botoşani-craiova 

viewscnt
Articole similare