Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru recunoaşte superioritatea FCSB-ului, în urma înfrângerii de pe teren propriu. ”E lecţie pentru toată lumea, chiar şi pentru mine”

Marius Croitoru recunoaşte superioritatea FCSB-ului, în urma înfrângerii de pe teren propriu. ”E lecţie pentru toată lumea, chiar şi pentru mine”

Superliga

Comentarii

FCSB a învins-o pe FC Botoşani, în etapa cu numărul 25 a Ligii 1, scor 2-0.

”Roş-albaştrii” au reuşit să se impună, după 2 goluri venite de la Tănase şi Olaru, în a doua repriză. Astfel, trupa lui Becali încheie seria de 5 meciuri fără înfrângere în campionat a moldovenilor şi urcă pe prima poziţie. De cealaltă parte, Botoşaniul rămâne pe 5, la doar un punct deasupra Academicii Clinceni. După meci, Marius Croitoru a oferit câteva declaraţii despre partida văzută.
E lecţie pentru toată lumea, chiar şi pentru mine. FCSB a dovedit că este o echipă bună, care joacă fotbal, a câştigat pe merit. FCSB este puternică in toate compartimentele, când nu au mingea fac un pressing avansat. Era şi normal. Au pregătirea necesară. Au toate condiţiile pentru a face faza aceasta de joc. Sunt mândru să văd că sunt foşti jucători de la noi acolo. Botoşani formează mereu jucători şi schimbă soarta lor în mai bine. Nu are importanţă că ne-au bătut. Şi-au făcut datoria faţă de Botoşani şi acum îşi fac datoria la FCSB sau la alte echipe. În afară de locurile 3, celelalte niciuna nu e sigură de un loc în play-off. Trebuie să fim realişti. Gândiţi-vă că am recuperat ceva puncte, dar încă nu este de ajuns, că nu s-a terminat încă lupta. Îmi doresc să iau punctele la Craiova, dar e o echipă matură. Nu ştiu. Vor fi mai atenţi, având în vedere ultimul rezultat. Vedem la ora meciului ce putem face. Fiecare punct are valoarea lui”, a declarat Marius Croitoru, în urma înfrângerii cu FCSB.

 

Afla mai multe despre: marius croitorufcsbfc botoşaniliga 1 

viewscnt
Articole similare