Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru s-a pus cu oltenii! "Ce mare echipă e Craiova?". Replica dură din Bănie: „S-a descalificat singur”

Marius Croitoru s-a pus cu oltenii! "Ce mare echipă e Craiova?". Replica dură din Bănie: „S-a descalificat singur”

Superliga

Comentarii

Botoşani a fost învinsă în deplasare de Universitatea Craiova, scor 0-1, fapt ce l-a nemulţumit pe Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor.

După meci, Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, şi-a criticat elevii şi a făcut o declaraţie referitoare la adversara de pe "Ion Oblemenco", Universitatea Craiova.
„În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrem să jucăm în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva. Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova", spunea Croitoru.
Oltenilor nu le-au picat bine vorbele lui Croitoru. Marcel Popescu, managerul general al Universitatea Craiova, a declarat la PRO X: „La Craiova l-am auzit cu câteva expresii care nu-l onorează, care-l descalifică, punând întrebarea ce mare echipă e Craiova. Dacă ar fi fost la naţională convocat, ar fi văzut că trei dintre căpitanii naţionalei au fost de la Craiova - Costică Ştefănescu, Cristi Chivu şi Gică Popescu. E o reacţie nepotrivită. Să nu găsim acum circumstanţe atenuante la bădănării. Sunt câteva norme de conduită care se impun nu neapărăt Botoşaniului, ci oricărui club chiar din Liga 2. Mai ales din Liga 1, la un club care aspiră la cupe europene, la play-off". 
Craiova este pe locul 3 în liga I cu 50 de puncte, în timp ce, FC Botoşani este pe locul 5 cu 37 de puncte. 

Afla mai multe despre: marius croitoruuniversitatea craiovafc botosani 

viewscnt
Articole similare