Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru s-a săturat: "Nu vreau ca alte echipe să râdă de noi". Ce obiectiv are după victoria cu CFR Cluj: "Suntem o forţă"

Marius Croitoru s-a săturat: "Nu vreau ca alte echipe să râdă de noi". Ce obiectiv are după victoria cu CFR Cluj: "Suntem o forţă"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a oferit primele declaraţii după ce a învins-o pe CFR Cluj cu 2-1.

VIDEO | FC Botoşani - CFR Cluj 2-1, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

La finalul partidei cu CFR Cluj, Marius Croitoru a susţinut că echipa sa e o forţă în Liga 1 şi că are ca obiectiv câştigarea Cupei României: "Am mai făcut-o şi sentimentul e acelaşi, unul frumos, dar meritul e al jucătorilor. În prima repriză am arătat că, dacă aveam nevoie de mai multe goluri pentru a conduce, puteam să o facem lejer. Am arătat ca nişte jucători mari, ca o echipă mare şi toate felicitările şi meritele sunt ale lor.  E clar că suntem o forţă, dar nu trebuie să ne pierdem capul. Trebuie să rămânem ancoraţi în realitate, iar realitatea spune că orice se poate întâmpla. Vom fi siguri calificaţi când calculele hârtiei sunt favorabile nouă. 

Chiar dacă jucăm la mijlocul săptămânii un meci foarte important de cupă cu o echipă puternică, ne dorim din tot sufletul să mergem mai departe. Cupa e un obiectiv clar pentru noi, ne dorim din tot sufletul să mergem mai departe, dar să vedem ce putem relaliza. Trebuie să fim realişti că nu jucăm împotriva oricărei echipe, jucăm împotriva unei echipe foarte bune cu un antrenor nou, cu emulaţie nouă, cu dorinţă nouă celor care au jucat sau n-au jucat să arate antrenorului că merită să joace. Ne aşteaptă un meci destul de dificil", a declarat Marius Croitoru.   

Marius Croitoru, supărat pe cei responsabili de terenul de la Botoşani

După ce a fost întrebat dacă speră ca situaţia gazonului se va remedia, Marius Croitoru a transmis un mesaj clar: "Nu, nu! Din păcate, cei care se ocupă ar trebui să înţeleagă că echipa asta nu e una de care să vină alţii să râdă de noi, nu mi se pare normal. Fac lucruri minunate, au făcut şi fotbalul te obligă să faci. Ei trebuie să înţeleagă, să se ridice la nivelul jucătorilor şi să le ofere cele mai bune condiţii. Nu e vina mea sau a jucătorilor că a nins. E treaba lor, a celor care se ocupă de mentenanţă  sau de... Trebuia acoperit mult mai devreme să nu se prezinte în situaţia asta. 

Condamn astfel de terenuri chiar dacă e terenul meu, nu-mi face plăcere şi de asta nu vreau ca alte echipe să râdă de noi, păcat că avem o echipă frumoasă", a mai spus antrenorul Botoşaniului.  

Afla mai multe despre: marius croitorucfr clujfc botosani 

viewscnt
Articole similare